- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
BrukoMisike #8322 üzenetére
Én nem emlékszem hogy valakinek belehalt volna a teló a rootba.De akkor csináld recoveryből.Ha ezt rootolod a 6 nem lesz rootolt utána ha felteszed, és nem is így kell és nem ezzel az update.zippel kell csinálni. Mivel ha felrakod a 6-ot, az törli az előző rendszert, így kizárva hogy a másik rootolva legyen. Csak új rootolással megy, és picit bonyolultabb.Az egy másik történet...
-
szanalmas
tag
válasz
BrukoMisike #8316 üzenetére
R09-es ROM-nál én a KingoRoot-ot használtam. Simán a legegyszerűbb, csak telepíteni kellett.
https://www.kingoapp.com/
-
woodworm
veterán
válasz
Van sd kártyád a telefonban és annak a gyökerébe másoltad az update.zip-et? Régen volt már 5.1 alapú rom a telefonomon és nem emlékszem, hogy milyen üzenet jelenik meg az update indításakor. Mindenesetre tégla biztos nem lesz tőle a telefonod, mert semmi olyasmit nem csinál a frissítés. A preloader háborítatlan marad és legvégső esetben egy friss rommal rendbe lehet tenni a készüléket. Ha át akarsz térni 6-osra, ezt mindenképp meg kell tenned.
(#8317) Dyrg
"Hivatalos 6.0 van, root-olni recoveryn (nem gyárin) keresztül lehet."
Ez a mondat csak akkor állja meg a helyét, ha a 6-osra vonatkoztatod a rootolást. Ha a kérdező két kérdésére válaszolsz a két félmondattal, akkor nincs igazad. A kérdéses update.zip működik gyári recovery-vel, csak ennek előfeltétele, hogy legyen a telefonban sd, és annak a gyökerére legyen másolva. (Ennek fontos volta tényleg hiányzik a leírásból, később derült ki, de kereséssel megtalálható.)
Ha hozzányúlsz az összefoglalóhoz, csak csínján a módisítással, mert az esetleges nem működő linkeken kívül az ott leírtak megállják a helyüket és a mostanihoz hasonló félreérthető leírással információk fognak eltűnni. -
Dyrg
aktív tag
válasz
Hivatalos 6.0 van, root-olni recoveryn (nem gyárin) keresztül lehet.
Amúgy ki tudná frissíteni az elején a téma összefoglalót? Mert katasztrofális, alap dolgok nincsenek benne, régen frissült: Utoljára frissítve: 2016-04-01
Egy csomó dolog már meg sem nyílik... Kit tudnék ezzel zaklatni? Én megírom a módosítást/frissítést, csak valaki tegye ki nekem, mert már unom, hogy senki nem tud semmit... -
BrukoMisike
tag
válasz
BrukoMisike #8314 üzenetére
Leszedtem innen az update.zip filet, felraktam a telefonra, egyelőre kézi frissítéssel próbálnám, erre kapok egy figyelmeztetést, hogy:
Your device will be bricked if choose and install an unofficial or incompatible zip file!
Ez nincs benne a leírásban, szóval inkább nem okézom le.Mellesleg ez a rootolás jár valamilyen adatvesztéssel?
Hivatalos 6.0 ROM van a készülékre?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest