- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzoli
senior tag
Pár nap pihenés után benézek ide és pörög a topic.
Közben én is feltettem a telefonra a 6.0 androidot. A 64bitest választottam, innen: DOOGEE X5PRO Android 6.0 x64
Van 32 bites is: DOOGEE X5PRO Android 6.0 x32
Az én telefonom viszont csak kivett akkuival volt hajlandó frissülni. Az Infinix Flash Tool-t használtam hozzá.
A telepítés a megszokott módon ment (USB Preload driver kell hozzá) illetve itt egy youtube video a driver telepítésről. Ha minden lent és fent van, scatter betallóz, katt a downloadra, és gyorsan felment.
Az első indítás tényleg nagyon hosszú idő, már sikerült a reggelit is elkészíteni, mire elindult a telefon.
Az első indítás után, mint a régebbi telefonokon lefutnak a beállításhoz, belakáshoz szükséges feladatok. Apró hibák azért vannak. Pl. megkérdezte akarom e telepíteni a programokat az előző romról, és a wifi jelszavakat. Hiába kértem, egy másodperc gondolkodás után visszaugrott erre a képernyőre. Harmadik próbálkozás után feladtam, nem kell telepítsd… tovább és erre elkezdte telepíteni a programokat.
Az sd kártya kezelése megváltozott. Választhaunk, hogy a rendszer belső tárhelyként kezelje-e, ebben az esetben viszont formázza és elvileg más eszköz nem fogja olvasni.
Vagy pedig csak fotók és média tartalmak kerülnek rá. Gyakorlatilag a klasszikus androidos megoldás. Eddig volt inkább egyedi a doogee megoldása.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hobby elektronika
- Szólánc.