Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Igazából nem az anime témában utazok, ezért be kell vallanom, hogy gyorsam meg kellett néznem kit írtál...

Ha a CP-t nézzük, akkor nekem az a srác tetszett, aki a Dr. Who-ból egy szobrot alakított szombaton... (persze biztos benne van az is, hogy az Ő karakterét ismerem, de közelről nézve is nagyon jó meg volt csinálva.) -
World-Soft
senior tag
A következő rendezvény az Animekarácsony lesz December 10.-én (olyan évadzáró)....
( Az lesz nekem az egy éves évfordulóm, hogy ilyen rendezvényekre járok.... )Érdemes eljönni....
A Firefox-os csajt jól ismerem (szintén cosplayeres vagyok), és minden alkalommal nagyon ott van az öltözete...
De higgyétek el rajta kívül is van még jó pár nagyon igényes profi cosplayer akiket érdemes meglesni. Ők az időt figyelmen kívül hagyva, akár ilyen fagyos időben is hasonló lengén öltöznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest