Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére
nem lehetsz benne biztos

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére
neeeeee

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Magamat tudom ismételni: Beteg vagy.

Egyébként nem feltétlen nyugtatóak, engem idegesít, hogy itt kell üljek olyanok helyett.

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Ezzel csak hergeled őket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Füleske
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Ennek van értelme , méretben és felbontásban is előrelépés.

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Hátha.
-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Verd őket pofán, az sokat segít.

-
Füleske
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Meg is veszem .

Igen , 19 colos lcd. (mva panelos L1910P , 190k volt anno a legolcsóbb helyen) -
Füleske
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Általános célokra . Tudom arra jó lesz.
Viszont szeretném sokáig használni , mint a mostanit ami már több mint 8 éves. ( pedig LG
) -
Füleske
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Erről van szó , nem hiszem hogy meg fogom nézni vásárlás előtt.
-
Füleske
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Azt már elolvastam. Amúgy szeretek minél több helyről informálódni , pl. a panel / overdrive sebesség mérése amit a prad.de csinál az nekem tetszik.
-
Isual
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
én is jobban szeretem őket (főleg mert NEC fanatikusok
), de a prad a legalaposabb, legnívósabb... nem véletlenül fizetős, egy ideig a tftcentral is próbálta, de úgytűnik ők nem elég népszerűek ehhez(#206) stranger28 : nem tudom, én nem olvasom a prad-ot, csak ha nagyon muszáj... mondjuk a google német-angol fordító tökéletesen érthetővé teszi, de akkorsem... utálok lapozgatni, igazából csak ez az egy hibájuk van, meg nekem a tftcentral letisztultabb, ha nem is annyira részletes és profi, valahogy informatívabb időegység alatt... a prad nyögvenyelős nekem
-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Tudom, de a lényeg mindenhol ugyanaz, legyen offline vagy online.

Nem mértem le őket, mert bekrepált a fényképező a legjobbkor, de "ríllájf" teszt volt bőven. Lényeg, hogy nem befolyásolt semmit, szerintem az agy kompenzálja ezt, "kihúzatja", de ez csak tipp. Sokszor mondtam már, de jó példa: Ez olyan szvsz, mint amikor befut valaki egy szélesebb oszlop mögé és ott is ugyanúgy követed az egérrel, hogy amint meglátod, tudjad neki adagolni.
-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Igen, de mondjuk ezzel a baj, hogy ezek biz' összeadódnak, nem csak úgy vannak egymás mellett. De manapság már mindenkinek van normális nete és, ha van esze, akkor nem csatlakozik fel 80-as pingnél, úgyhogy optimális esetben ez lópipilő.
/USB-s egerek/billentyűk szerintem elhanyagolhatóan kicsit késnek, ha normálisak./
Nem a reflex a lényeg, hanem, hogy amit látsz, az már a múlt.
Kérdés mennyire.Van egy öreg CRT-m, azzal kénytelen voltam összemérni az U2711-et és az U2412M-et is, amíg nem voltak nálam. BF3-ban semmi hátrányt nem jelentett, amikor bekötöttem valamelyiket a CRT után. Előttük olyan 1-2-5 hetes CRT használatok voltak. Engem ez meggyőzött.

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Dobverő mondjuk lehet kevesebb is, de lényeg, hogy ez semmi. Elcsúszik 1-2 kép. Aki tényleg tud játszani, azt ez nem fogja zavarni. Aki meg gémer cuccoktól várja a heccsatot, annak legyen 400 ms az input lag.
-
keIdor
titán
válasz
fatallerror
üzenetére
Hirtelen nem tudom mennyi, de az U2711-nel egyaltalan nem zavaro a magas ms, semmit nem veszek eszre... Persze en csak jatekra vettem, es persze 10bit-en megy, mert miert ne?

120k-ert besz buy volt... -
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Annak is lehet jó azért.

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Hát, ha mégis egy árban lesz kb., akkor inkább az U2711 részemről.
-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Hát az ottani ára egy vicc.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére
Na, ezmá valami. Jólesz ez.

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Az biztos.

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Kicsit tényleg elcseszi, de csak épp annyira, hogy az rinyáljon miatta, aki imád hisztikézni. Most ez eltűnik és sírnak majd más miatt. "Kerek a széle, nem tetszik a gyereknek, hülye Dell, vegyétek vissza, de izibe!"
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére
áhá, szóval twitter. Mindigis tudtam, hogy valamire csak jóaz
-
QwErTy42
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Mindenesetre köszönjük!

-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
fatallerror
üzenetére
Napi U2713 híreinket hallották
-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Próbálok jó királyotok lenni így, hogy megöltek a hiénák.

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Lemérem én neked mostan.
PH ablakban: 60-61W
full fehér: 63-64W -
QwErTy42
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
A meglévő mellé ugyan olyat vennék, mert akkor kisebb lesz a különbség a két monitor képe közt és mert az úgy nekem sokkal jobban tetszene

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Azért a kisebb felbontások elég szarul néznek ki.

Igen.
2xszerk: Kétszer igen, nem kétszer volt.

-
Isual
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
Úgy van, ahogy mondod, ezek a monitorok elsősorban igényes otthoni használatra lettek kitalálva, a color-critical "professional" felhasználásra meg ott az U2410-27-3011. (Már, ami a Dell üzletpolitikáját illeti persze...
)(#132) QwErTy42 : inkább azt reméld, hogy nem tűnnek el. (pont) Mert ha lesz utódjuk... hát, a mostani trendeket elnézve nem tudom hogy lépnek előre majd...

-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
U2412M melózni is remek azért.

-
QwErTy42
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Most igen. Csak a reményemet fejeztem ki, hogy ezek(2410, 2711) nem tűnnek el utód nélkül.

-
Isual
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
Kíváncsian várom énis a tftcentral tesztjét, mondjuk a panel szinte biztos 6bit + A-fRC-s lesz, de az elektronika hátha egy fokkal komolyabb cókmók lesz mögötte.
-
fatallerror
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
nem tudtam már szerkesztani, a panel fizikailag 8 bites csak a AFRC miatt 10 bites az u2711 na most ez nem lesz benne ebben
-
Isual
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
Oliverda-nak ott van igaza, hogy per pillanat úgy néz ki, hogy "csak" 100 dollárral olcsóbb és ennél azért aránytalanul - fogalmazzunk úgy, hogy - "egyszerűbb" lesz... 120-140k-ért már oké szvsz, de örüljünk ha 150k alatt megáll majd. Aztán, hogy idővel merre mozog az is egy másik kérdés...
-
QwErTy42
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Ha megmaradnak a nagy tesók, akkor nincsen ellenvetésem nekem sem az olcsóbb verziókkal szemben.
-
stranger28
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
Muszáj hozni a formát.
-
korcsi
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
Tudom, csak linkeltem "érdekességképpen", amúgy szerintem körülbelül 150000Ft körül lesz.
-
LW
őstag
válasz
fatallerror
üzenetére
Mire akarod rákötni?

-
Isual
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
30 ms-ig bőven jó az input lag, itt se essünk bele a számok világába, túl van ezis dimenzionálva...

-
Integra
titán
válasz
fatallerror
üzenetére
ez az u2410 sarkaiban ugyanúgy megvan. hiába no, ez nem eizo, igaz nem is annyiba kerül

-
Integra
titán
válasz
fatallerror
üzenetére
nem is mondtam hogy nem jó, csak ilyen területen csak akkor, ha jobb vagy legalább ugyanolyan jó a képminőség. led lcd tévékkel én absz hadilábon állok, led tn panelem meg sosem volt.

-
Isual
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
(#49) Integra: Na ha valamiben biztos vagyok, az az, hogy nincs mögötte 12 bites LUT és 12 bites internal processing... ezt kizártnak tartom a kisebb testvérekből kiiudulva...

Monitoros topicban én írtam már, hogyha nagyjából az U2410 mindenkori ára körül lesz ez kapható (ígyvalahogy lenne ez reális árazás szetintem), akkor sikerre van ítélve

S végre lesz mit mondani azoknak, akik nagyjából egy bő 100-asból akarnak venni egy 27"-es (TN-es) monitort - de ha nagyon muszáj tudnak még hozzátenni/gyűjteni valamennyit - viszont az U2711 ára már sok nekik...@vond: annyi baj legyen, én már immunis vagyok rá, főleg, hogy NEC-buzivá tett engem egy emblematikus személyiség, akit mi csak úgy ismerünk: Nyugdíjas
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)