Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ezek mind lehetőségek, kombinálások, érik a gondolat, egy folyamat
még egy u2410 olcsóbb lenne és bőven van felületem, amúgy is 2 montiron dolgozom, nagyon megszoktam cégben is. idővel otthon is szeretnék átállni 2 panelre. ha ezt 2710-zel csinálom, az jó drága mulatság lesz. ugyanakkor a nagyobb felbontás persze hogy vonzó.. grrrrrrrr, mindig sokba kerülnek az ilyen dolgok -
Integra
titán
elég hülyén nézne ki a 24-es mellett egy 27-es
főleg, ha igazi fejlődés nincsen. annyit meg nem használtam azért rommá a panelom, hogy hiába 3 éves, de nagy különbség legyen a két panel képminősége között.
csak most displayportot használok, de a másikat csak hdmi-re vagy dvi-re tudnám kötni. elméletileg nem szabadna más legyen a kép, mindegy hogy melyik interfészen keresztül csatolom, de ha mégis, akkor mindkettőt dvi-re kell dugnom, 2 dvi van a kártyán -
Integra
titán
válasz
fatallerror #80 üzenetére
ez az u2410 sarkaiban ugyanúgy megvan. hiába no, ez nem eizo, igaz nem is annyiba kerül
-
Integra
titán
válasz
fatallerror #78 üzenetére
nem is mondtam hogy nem jó, csak ilyen területen csak akkor, ha jobb vagy legalább ugyanolyan jó a képminőség. led lcd tévékkel én absz hadilábon állok, led tn panelem meg sosem volt.
-
Integra
titán
nekem nem hiányzik a led, sem az alacsonyabb fogyasztás ha a képminőség rovására megy. 150ezres monitoroknál nem az alacsony fogyasztás lesz az elsődleges szempont. legalábbis nálam biztos nem. pedig szelektíven gyűjtöm a szemetet, nincsen dízel autóm és led van csak a lakásban meg kompakt fénycső, de van ahol nem kéne feltétlen lenyomni a zember torkán ezt a led-es világítású panel történetet. az meg hogy vastag a montirom? naés? sosem oldalról néztem, ahogy a plazmát sem
-
Integra
titán
asszem megvan az u2410-em utóda
vagy megvárjuk a 30ast
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged