Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ezek mind lehetőségek, kombinálások, érik a gondolat, egy folyamat

még egy u2410 olcsóbb lenne és bőven van felületem, amúgy is 2 montiron dolgozom, nagyon megszoktam cégben is. idővel otthon is szeretnék átállni 2 panelre. ha ezt 2710-zel csinálom, az jó drága mulatság lesz. ugyanakkor a nagyobb felbontás persze hogy vonzó.. grrrrrrrr, mindig sokba kerülnek az ilyen dolgok
-
Integra
titán
elég hülyén nézne ki a 24-es mellett egy 27-es

főleg, ha igazi fejlődés nincsen. annyit meg nem használtam azért rommá a panelom, hogy hiába 3 éves, de nagy különbség legyen a két panel képminősége között.
csak most displayportot használok, de a másikat csak hdmi-re vagy dvi-re tudnám kötni. elméletileg nem szabadna más legyen a kép, mindegy hogy melyik interfészen keresztül csatolom, de ha mégis, akkor mindkettőt dvi-re kell dugnom, 2 dvi van a kártyán -
Integra
titán
válasz
fatallerror
üzenetére
ez az u2410 sarkaiban ugyanúgy megvan. hiába no, ez nem eizo, igaz nem is annyiba kerül

-
Integra
titán
válasz
fatallerror
üzenetére
nem is mondtam hogy nem jó, csak ilyen területen csak akkor, ha jobb vagy legalább ugyanolyan jó a képminőség. led lcd tévékkel én absz hadilábon állok, led tn panelem meg sosem volt.

-
Integra
titán
nekem nem hiányzik a led, sem az alacsonyabb fogyasztás ha a képminőség rovására megy. 150ezres monitoroknál nem az alacsony fogyasztás lesz az elsődleges szempont. legalábbis nálam biztos nem. pedig szelektíven gyűjtöm a szemetet, nincsen dízel autóm és led van csak a lakásban meg kompakt fénycső, de van ahol nem kéne feltétlen lenyomni a zember torkán ezt a led-es világítású panel történetet. az meg hogy vastag a montirom? naés? sosem oldalról néztem, ahogy a plazmát sem

-
Integra
titán
asszem megvan az u2410-em utóda

vagy megvárjuk a 30ast
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- GTA V
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Fotók, videók mobillal
- Hisense LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkoriban még 500 euro felett volt... eizo nekem felesleges, de nagyobb monitort akarok. minden esetre jó, hogy fejlesztenek, haladnak vele.