- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
Jahát én úgy értettem, hogy csak egy U2711-ed legyen
Egyébként miért tervezed (tervezitek QwErTy42-vel)
Mert jó cucc az U2410, de több hibája van - leginkább a túl nagy fényerő és ennek "áldásos" hatásai, az U2711 már egy kiforrottabb konstrukció ebben a kategóriában, a brutális felbontásról és pixelsűrűségről nem is beszélvel. -
Isual
veterán
jajj gyerekek nőjétek már ki ezt az EiZO-zást...
240k-s EiZO-kon is van ilyen és mégilyenebb meg még jópár egyéb durva probléma, csak ott műkszik a placebo, hogy EiZO... nyilván az SX/CG széria az a homogenitást rendbeteszi (a kontraszt kárára), de ott is lehetnek bevilágítások, meg nyilván az IPS-glow az gyártófüggetlenül jelen van - régebben még A-TW polarizer-rel ezt látványosan tudták csökkenteni, de ilyen monitort ma már nemigen gyárt senkise (egy-két kivétellel, az LG RGB-LED-es "csodája")
-
fatallerror
addikt
-
Isual
veterán
mibaj a dízel autóval?
egyetértek egyébként(#78) fatallerror: nem feltétlen erre gondol. De perpill a LED (kivéve az aranyárú RGB-LED-et) a W-CCFL-lel szemben nem tudja a WCG-ot, emellett a PWM szabályozás miatt alacsony fényerő mellett jelentkezik az ún "stroboscopic effect". Illetve az első LED-es IPS-ek még az sRGB-t se igen tudták úgy lefedni, mint a hagyományos CCFL-es társaik (lsd U2311H).
-
Isual
veterán
Ugyanúgy H-IPS variáns ez, a kérdés csak az, hogy milyen tulajdonságokkal... Mondjuk a mostani jobb e(H)-IPS-ek már kontrasztban tudják a bő ezret (U2212HM, U2412M - korábbi H-IPS-ként pl az NEC EA231WMi), ami mindenképpen jobb az U2410-2711 850 körüli kontrasztjánál, de ezt leszámítva aligha lesz több ez a jó öreg H-IPS-nél. Főleg, ha 6 bitesre butítják és kifelejtik belőle a komoly elektronikát. Legalább egy 10 bites LUT lehetne benne azért... Szóval várjuk a teszteket sok szeretettel, én egyébként bízok ebben az AH-IPS-ben - főleg ha lesznek Hi-Res darabok is, (legalább) natív 8 bites színmélységgel (aztán a jó elektronikát meg egy NEC, EiZO úgyis mögéteszi majd), azt várom én már (nagyon)
(#43) fatallerror: erről nem tehetek, mi tudjuk jól, hidd el
-
Isual
veterán
De ez (valószínűleg) nem jobb egy U2711-nél , miben lépnél előre az U2410-edhez képest (méretet, felbontást leszámítva, elvégre ott van az U2711 is)?
"fejlesztenek, haladnak" - igen, de nem az abszolút jobb irányba, hanem a (még) jó, de olcsóbb, gazdaságosabb irányba ... ennek én nem annyira örülök, de kíváncsi vagyok azért, hogy az az "AH-IPS" mit is tud valójában, vagy csak kellett már valami új betű, hogy látszódjon a laikusoknak, hogy "fejlesztenek, haladnak vele..."(#39) fatallerror: így lesz, marad az U2410-2711-3011 a professional line, ez meg bővíti a 2212/2312/2412 LED-es, sRGB-s, "egyszerűbb" Ultrasharp monitorok világát
-
Isual
veterán
Én azt nem értem, hogy miért alternatíva ez az U2410 tulajoknak? Az U2711-gyel mi a baj? Az egy oktávval jobb monitor ennél (talán az USB3-at és a alacsonyabb fogyasztást leszámítva)... Persze, ha nem kell a WCG, akkor oké, de akkor meg miért U2410-et vettetek, miért nem pl egy ZR24w-t annak idején. Na mindegy, csak furcsállom
(#34) El Kebir: 23" - WQHD, az lesz a mi monitorunk
(vagy 27" 4K2K)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest