Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
na elolvasva elég ütős monitor lett, gyorsan reagál azaz jó játszani is (jó leszarom a 22 ms lagot, kb igazán csak télen játszom amikor több jójáték is megjelenik aztán meg 6-10 hónapig nincs semmi sem. ez egyéni h ki mennyit játszik de szerintem kár elriadni 22 ms lagtól, legtöbbünk észre sem veszi).
ez az ár dolog szerintem fura, mindegyik dell honlapon jelentősen olcsóbb ára van mint az u2711nél ezt majd meglátjuk h vajon 200 ezer ft lesz e nálunk is vagy a dell oldalán megadott arány valósul meg azaz 150 ezer ft körül lesz
szerintem jó moncsi csak piszok drága de akkor is kell
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest