Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
na elolvasva elég ütős monitor lett, gyorsan reagál azaz jó játszani is (jó leszarom a 22 ms lagot, kb igazán csak télen játszom amikor több jójáték is megjelenik aztán meg 6-10 hónapig nincs semmi sem. ez egyéni h ki mennyit játszik de szerintem kár elriadni 22 ms lagtól, legtöbbünk észre sem veszi).
ez az ár dolog szerintem fura, mindegyik dell honlapon jelentősen olcsóbb ára van mint az u2711nél ezt majd meglátjuk h vajon 200 ezer ft lesz e nálunk is vagy a dell oldalán megadott arány valósul meg azaz 150 ezer ft körül lesz
szerintem jó moncsi csak piszok drága de akkor is kell
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest