- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
stranger28 #173 üzenetére
engem biztos nem fog zavarni az én csodamonitorom után
#175) Isual: ne nézd meg a retinás macbook pro-t mert utána homályosnak fogod látni az otthonit
nagyon durva képe van igaz főleg a ppi-nek köszönhetőn
-
Isual
veterán
válasz
Én eleinte kifejezetten élveztem, de valóban jobb lenne valami fejlesztés e téren is...glossy-val mondjuk nagyon ütős az IPS - ST2220T-t láttam egyszer az Oázisban, s bizony kristály tiszta képe volt, iszonyat éles, persze megfelelő körülmények között.
Ha már itt tartunk, akkor a tökéletes kijelző szerintem - ami a vizuális élményt illeti - egy HiRes, glossy IPS. Az Apple tán a retina pro-hoz már fejlesztett egy kevésbé tükröződő glossy bevonatot, nagyon meg kéne azt valamikor néznem élőben...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Én már várom, most mi lesz a hiszti tárgya. Majd naponta be kell embereket csalogatni a boltba megnézni, hoyg attól, hogy kaliforniában, ahol tényleg nincsen más bajuk sírnak valami miatt, az még nem a világ vége ám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FYHXele FY27FHR gamer monitor 380 Hz 0.5ms FHD Fullhd
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest