Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
SPOILEREK ALARM SPOILEREK
Igen, mind az ötletgazda, mind az egész kitaláció az "elmegyünk a szép jövőnk felé, ti meg rohadjatok meg" dologgal nagyon nagy patkányság volt. Mekkora szemétládaság már . . . nem csodálom, hogy fellázadtak ellene. Én azt hittem, az encrypted transmission fokozatosan oldódik fel, ahogy haladunk, de a végére az utolsó két kocka lemaradt. Az ötödikig feldoldotta, már ott is látszik, hogy a két ark eltért a pályától. Az egyik "lost contact", a másik meg segélykérést küld . . . (taps)[link] Itt mindkettő (az encrypted transmission meg a data recovery) fenn van, a végét innen lestem le (szükség törvényt bont
). -
simauser
tag
Akkor nagyon dulván toltad
Én keddem telepítettem (áldassék az xbox pc game pass), és azóta minden este jó 2 órát toltam, néha kicsivel többet is. Kár, hogy nincs pontos játékidő, de érzésre (és matekra) 8 és 10 óra közöttinek tűnik. 3 kivételével az összes vackot megtaláltam, de nem ragadtam le sehol, szóval nem kávéztam el az időt.Nekem is pozitív lett, nagyon sok jó dolgot tettek bele, és a hossza sem lett vészes. Szerintem 3 óra alatt maximum keresztülrohanni lehet rajta.
Viszont azért
SPOILEREK ALARM SPOILEREK
Az egy dolog, hogy a Föld kicsit hamar lemondott az aranytojást tojó tyúkról, de a Holdon lévő vezetők közül ki volt az az éles kés, aki azt gondolta, hogy majd felterelik az embereket a hajókra, és adios? Szegény nőt nagyon sajnáltam, aztán kiderült, nem kell, de így meg a társa :-( A végén láttad, mi lett az encrypted transmisson (az első hiányos adás) vége? Az egyik arkkal megszakadt a kapcsolat, a másik meg segítségért kiabál . . . jól elindultak a szebb jövő felé
-
Silenzio
addikt
Van olyan program, amivel lehet PS kontrollert emulálni, fórumok tanulsága szerint működik, nekem nem sikerült. Nekem 18 ropi volt egy évre, tavaly nyári akció. Igaz, nekem sokkal többet ad, van egy PS4 Próm, a 4-es és a 2-es címeket telepíteni is lehet, mint a Game Pass-szal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Én keddem telepítettem (áldassék az xbox pc game pass), és azóta minden este jó 2 órát toltam, néha kicsivel többet is. Kár, hogy nincs pontos játékidő, de érzésre (és matekra) 8 és 10 óra közöttinek tűnik. 3 kivételével az összes vackot megtaláltam, de nem ragadtam le sehol, szóval nem kávéztam el az időt.