Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
pajtás, én a legjobb szándékkal olvastam, és írtam végig, de ennyi "nem"-el nem fogsz tudni* elkezdeni semmit. ez nem hepcia, vagy rutin, vagy vélemény, ez tapasztalat. kvázi felsoroltál mindent, amit maszekban free lehet csinálni, és kizártál mindent, amit ezen felül lehetne csinálni. valamiből áldoznod kell, engedned kell, vagy pluszt belerakni, mert különben nem lesz egyről a kettőre!
* nem is igazán az a baj, hogy nem tudsz, hanem hogy nem akarsz. felfúrsz két hiltit a plafonba, meg beleversz egy ásónyelet (exactly like me) és van egy húzódzkodó rudad. fekvő + felülés mindenkinek megy. elkezded napi 3x8-al, eltelik 3 hét, és 5x10-et csinálsz, aztán még többet. túlspilázod. el kell kezdeni. ha komolyan gondolod, akkor lehet meríteni pár fenti ötletből (teljesen pártatlanul a bellt hoznám ki győztesnek a körülményekhez képest), vagy lehet keresni még tovább és tovább, de annak sosem lesz vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Update 01.08. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest