- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
patomi
őstag
válasz
demerion #26924 üzenetére
Óriási.
Láttam pár napja én is ilyet. Neki is 8 fokos volt a procija.
---------------------------
Keresek
1 Ft
BudapestMosogatogepet akar mai atvetellel
Elso sorban aeg es electrolux
KosziVajon kiről beszél?
----------------------------
Tartalmas hirdetés:Elado vr szemuveg
Ennyi
-
-
bullseye
addikt
-
norbert1998
nagyúr
válasz
demerion #11904 üzenetére
Yt, normális játék, normális böngésző, normális zenelejátszó, normális galéria, használható billentyűzet.
De a legirritalobb, hogy minden összevissza van a menüben. Miért kellett a rohadt bt meg repülős mód a lehúzós sávba, de a mobilnet meg nem? Végül is, nem az van kapcsolhat a naponta 20szor.menjek be a menuba, válogassa m ki. Fényerő szabályzás katasztrófa. Hangszín szabi nincs, hangja mint a tok szár...Szubjektív véleményem, de nagyon erősen negatív. Másnak attól még tetszhet. Nekem droid ftw. Icuccom nem volt még, nem is szandekozok venni, viszont nem is gond. Szeretek moddolgatni. Viszont szívesen hasznalnek azt is, de a szabadság kellene, jailbreak alap lenne nálam.
Mint droidon a root.
MKVIIezt a hozzáállást nem szeretem. Hogy a wp jobb. Nem jobb. Egyik sem jobb a másiknál. Mert nem lehet összehasonlítani. Célközönség alapú az egész dolog. Elvileg legalábbis. Aki nem játszik, annak bőven oké a wp. Mert tényleg, tudom hogy gyors(forma),típustól függően, meg hogy sokan szeretik. Nekem nem tetszik, de a droid meg igen. G2-m van, múlt héten még marshmallow volt rajta, de 1-2 dolog miatt visszatértem az 5.1-re, erre kijött az official cm13 10 órával később. Ezért szeretem a droidot. Folyamatos pezsgés, mozgás, teendők. És a g2-ben ott lapul a snapi800, és 40k-ert a hivatalnokát osztogatják. Én 45-ert vettem enyémet kb, bőven 150k felett is vannak lassabb, gyengébb telefonok, mert az emberek nagy része megveszi, mert azon gyári friss droid van, ami nekem kb sehol sem tetszik. Az aosp meg olyan kis szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest