-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Pedig az nekünk pont hasznos lenne ha egész nap ráérnél a vállalatnál.
@koby: Ilyet mesélt multinál ténylegesen komoly munkát végző ismerős, akit felvettek egy adott munkára, pont azt (sem) tudta megcsinálni, és vele akarta elvégeztetni a melót!!!
Persze ő segített úgy, hogy folyamatosan mondta a feladat tipus megoldását, de a gyökér azt akarta hogy legyen helyette megcsinálva. Szóval nem csak buta, hanem lusta és arrogáns is volt.
Más kérdés hogy a HR-es, aki ezt felvette, miért nincs ilyenkor elporlasztva.@mpo: Link nem jó, de már töltöm az "éterből".
-
tök jó írás, szóval tényleg csak apróság:
a kémműholdak a fotókat szallagra mentették
tulajdonképpen igen, filmszalagra
szóval szimplán csak filmre fotózott, nincs szó mentésről vagy ilyesmiről. ha elektronikus lett volna a rögzítés, sokkal egyszerűbb lett volna rádión leküldeni, ahogy később tették is.
-
Astroboy
őstag
Már vártalak.
régi sztori tudom, ki tudja mi volt az igazság...pl amit Te írtál azt még nem is hallottam, pedig csecsszopó korom óta 50 % körül mozog a kerozin aránya a véremben.
Lehet triviális a kérdés, de mindig érdekelt: biztos, hogy a NASA bérelte azokat a gépeket? Nem a költségek miatt kérdem -gondolom egy gépvásárlás is bőven belefért volna az akkori kövér büdzséjükbe- sokkal inkább azért, mert ilyen mértékű átalakításokat / kísérletezgetéseket azért csak jobb saját masinával végezni nem?
Vagy lehet kötöttek NASA-s casco-t gépvesztésre?
-
nullpoint
őstag
Végre megjött Cifu!
Köszönjük az infókat, élvezetes volt olvasni, mint mindig.
Ettől függetlenül csakazértis' Sr71-gyel fogunk Újzélandra repülni, hogy tájképeket készíthessünk Nagymaros ömkormányzat honlapja részére. :
Amúgy mi az a cső a távolabbi gépen? Legyeket gyűjtenek vele?
-
Gyuri27
félisten
Szövegértés 0. Már bocs. A 7xxx szériáról volt szó mint 4-5 éves vga. Tekerj vissza.
Az átnevezés miért releváns? Semmiért. Nem is volt róla szó. Tehát, hogy a 7950 átnevezve R280 nem érdekes.
Itt amiről szó volt az az, hogy egy vga "helytelen" használat mellett sokat öregszik. Így lutri, hogy meddig él. Erről többször szó volt.
A piac azt áraz amit akar. Jöhetnék itt a legyekkel meg a szarral. De nem teszem.Azaz aki nimandoktól, ismeretlen előéletű gari nélküli vga-t akar venni az tegye. Erre hegyeztem ki a mondandómat. Értsd ez az én véleményem nem az univerzum igazsága. Én inkább vennék boltból origi vga-t még ha 10-20%-l lassabb is ugyanannyiért. Ha meg hiányzik az izgalom. Nem egy 3-4-5 éves szart veszek 40k-t (vagy többért). Hanem bemegyek a kaszinóba és felrakom a pirosra.
A 280x ára az aprón 50k-ról indul. Nimandoktól, 0 garival. Lehet, hogy ez sokaknak, neked jó vétel. Vegyétek vigyétek. 61k egy új 3 év garos 380. Én ezt venném. Igaz ez 11k-val drágább. Viszont adott esetben nem basztam ki az ablakon 50k-t. Na ez a nem mindegy.
Mert ugye megveszed a 3 éves 280x-t. Lejárt róla a gari. Megdöglik. Akkor mizu? Van aki ezen simán átlép. Van aki 11k-t nem b@ssza ki a csacsit a sárból. Persze a 280x vagy 10%-l gyorsabb (már ahol, mert nem mindenhol gyorsabb). Ami mit is jelent? Semmit. Ha valami a 380-n játszhatatlan az az lesz a 280-n is.
Nos ez az én nézetem. Aki régóta olvassa a topikot az tudja. Nem kell erre válaszolni. Csak fejben tartani, hogy én így müködök. Ez az én véleményem. Amúgy mindenki azt csinál amit akar. Azt vesz amit akar. Annyiért amennyiért akarja. Mi ezen jöttünk ide röhögni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest