- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz kenwood #22928 üzenetére
Úgy, hogy egy használt telefont cseréltek egy másik használt telefonra és nem kp-t csapott anno az eladó tenyerébe. A szolgáltatóval továbbra is az eladó áll szerződésben nem a vevő. Az egyébként mindent elmond mindkét félről, hogy egy kézzel írott papírfecnit sem írtak a cseréről. Két felnőtt ember, hogy lehet ilyen balfasz? Úgy sem fognak tudni soha megegyezni szóval a legegyszerűbb az lenne ha visszaállítanák az eredeti állapotot. A vevő kapja vissza a telefonját + 25ezret és adja szépen vissza az eladónak a G4-et. Az eladó kicserélteti magának egy új mobilra és röhög az egészen a vevő meg így járt. Legközelebb ne vegyen más nevére szóló előfizetéses telefont. Ennyi.
(#22927) shteer: mennyémáinnen...
[ Szerkesztve ]
Analóg vén majom egy digitális világban
-
djculture
félisten
válasz kenwood #22928 üzenetére
Amúgy tökmindegy most nézem lehet venni az e-magon új függetlent 109-ezerért, simán nem adtam volna egy fillért se a srácnak hanem vettem volna neki egy ilyet és bekaphatja. Akkor nem tudom mit szólt volna megvan a telefonja, garanciális is. Azt a plusz 10-est megérte volna hogy ne legyen veszekedés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- ryzen 5 1600x six core am4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest