- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #102591 üzenetére
Ismerőstöl szereztem ingyen a mostani B-die kit-et (eladta a gépét DDR5-re váltás miatt, nekem volt egy 3600 CL17-es kitem, és felajánlotta a cserét, hülye lettem volna nemet mondani
10500 + 2060 mellé meg a 3600 CL17 is megfelelő), G.Skill FlareX 3200 CL14 2x8GB, van rajtuk hőszenzor.
Nálam ez a határ R5 3600 + B450M Mortar Max-al, és ehhez is már hűtenem kell a memóriát, mert Testmem5-ben 43 fokot eléri, akkor elkezd hibázni. Hosszabb profillal lusta voltam tesztelni, de napi használatban stabil lassan több, mint egy hónapja.
Ez a leírás a legjobb DDR4 OC-hoz, ez alapján tudtam belőni a RAM-ot, meg valamennyi segítséget Discordról is kaptam. tRFC-n csökkents rengeteget, a B-die-nak az a hatalmas előnye, hogy bírja a nagyon alacsony tRFC-t, és rengeteget hoz teljesítményben. A linkelt leírásban benne van, hogy hogy tudod kiszámítani a neked kellő tRFC-t, B-die-hoz is van ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged