- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #100290 üzenetére
Az adattárolók mérete alapján elég régi gép lehet de szép kis dzsumbuj lehetett.
Nekem nagyon kevés használt VGA-m volt, de ennek az oka a szerencséshelyzetemben keresendő. Amikor 20 ezer ft volt egy GeForce 2MX 400 64MB, a használt piacon meg 15 ezer, akkor úgy voltam vele, hogy inkább az újat. Nem mellesleg megvolt évekig az az előnyöm, hogy áfa nélkül nagyker áron tudtam hozni mindent, így újan olyan áron vettem a cuccokat kb mint amennyiért a használt piaci áron mentek volna.
Ennek köszönhetően tudtam verhetetlen áron gépeket szállítani, mert még úgyis olcsóbb volt, hogy én egyben házhoz vittem és már kifogtam belőle a munkadíjjamat is. Ami boltban 150 ezer volt, azt én szállítottam 140-ért úgy, hogy a munkadíjjam is benne volt (mert hozzájutottam mondjuk 110-120ért fél délután összeraktam és 10-20 ezer az enyém volt, ez a 2000-es évek elején szép pénz volt ennyi munkáért). Egy időben munkahelyem sem volt, mert megtudtam élni ebből konkrétan. Ma már sajnos nincs így, ma ha ebből akarnék megélni egy Windowst fél milláért kéne felrakjak (olyan ritkán van már sajnos).
Na de a lényeg, hogy ezen helyzetemből kifolyólag én megtehetettem, hogy mindig vadi új VGA-t (meg minden mást) veszek.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Pikari
addikt
válasz koby11h #100290 üzenetére
Ez hamarosan megint így lesz, mert az átlagvideójátékok elkezdtek 40-50 gigabájtos méretűre hízni. Gamerpistike gépekben hamarosan megint 3-4 db hdd lesz, csak az olcsó lapokon 2 vagy 4 db sata csatlakozó van csak, úgyhogy lehet megint vezérlőkártyákat vásárolgatni.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Facebook és Messenger
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Apple asztali gépek
- OpenMediaVault
- Amatőr csillagászat
- Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.