- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #100290 üzenetére
Az adattárolók mérete alapján elég régi gép lehet
de szép kis dzsumbuj lehetett.
Nekem nagyon kevés használt VGA-m volt, de ennek az oka a szerencséshelyzetemben keresendő. Amikor 20 ezer ft volt egy GeForce 2MX 400 64MB, a használt piacon meg 15 ezer, akkor úgy voltam vele, hogy inkább az újat. Nem mellesleg megvolt évekig az az előnyöm, hogy áfa nélkül nagyker áron tudtam hozni mindent, így újan olyan áron vettem a cuccokat kb mint amennyiért a használt piaci áron mentek volna.
Ennek köszönhetően tudtam verhetetlen áron gépeket szállítani, mert még úgyis olcsóbb volt, hogy én egyben házhoz vittem és már kifogtam belőle a munkadíjjamat is. Ami boltban 150 ezer volt, azt én szállítottam 140-ért úgy, hogy a munkadíjjam is benne volt(mert hozzájutottam mondjuk 110-120ért fél délután összeraktam és 10-20 ezer az enyém volt, ez a 2000-es évek elején szép pénz volt ennyi munkáért). Egy időben munkahelyem sem volt, mert megtudtam élni ebből konkrétan. Ma már sajnos nincs így, ma ha ebből akarnék megélni egy Windowst fél milláért kéne felrakjak
(olyan ritkán van már sajnos).
Na de a lényeg, hogy ezen helyzetemből kifolyólag én megtehetettem, hogy mindig vadi új VGA-t (meg minden mást) veszek. -
Pikari
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenMediaVault
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest