-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Krisztianby #83812 üzenetére
Van aki nem hajlandó vesződni a postával, messze lakik tőle, csomagolni kell nem is mindegy hogyan, a postán már kb. mindent is árulnak sokat kell sorban állni plusz nem sürgős neki az eladás és úgy van vele, hogy ha nem foglalkozik a postával 1 hónap alatt úgy is elmegy.
Bár azért azt - ha hasonlóképp gondolkodnék - azért én beleírnám, hogy ha valaki hajlandó elutalni a postaköltséget (kb. 2-3 ezer forint) akkor vállalom a postát, hiszen az utánvét esetén is ki kell fizetni a postát ha nem veszik át és visszajön tehát így minimális kockázat sincs.
Ismerősöm - lovakkal foglalkozott - feltette a megmaradt lószerszámait és ő is kikötötte, hogy nem postáz, ha valakinek kell jöjjön el érte, pár nap alatt el is kelt még így is. -
KROK640
nagyúr
válasz
Krisztianby #82465 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy mennyire "magok" a magok, annak idején mikor megjelent sokat olvastam róla.
Nem véletlenül nem javasoltam akkor sem és most sem senkinek. Az egyetlen előnye az volt, hogy olcsó volt. Ezért voltak "furák" a magok is, hogy olcsón gyárthatóak legyenek. -
KROK640
nagyúr
válasz
Krisztianby #82416 üzenetére
Jaja. A Phenom X4-eseknél nagyon sokszor rosszabb volt.
havernál meg láttam a Phenom X6 (1100T) mellett az FX8300-ast, ég és föld a két rendszer, pedig papíron az FXnek láthatóan erősebbnek kellett volna lennie.
nemcsoda, hogy haver az akkor frissen kijövő Ryzen 1500X-re csapott le inkább az FX helyett. Pedig akkor csak a Ryzen 1500X proci, a lap, meg a 16GB RAM 140 ezer ft volt, ami jóval meghaladta egy FX83XX-es de még egy FX9XXX-es rendszer árát is. -
Krisztianby
tag
válasz
Krisztianby #82444 üzenetére
Nem vitát akarok generálni
Mint mondtam én is használtam sokáig FX-et -2018 ig viszont én bármely területen használtam többet vártam el volna tőle. Ez nem azt jelent másnak nem fellehet meg az igényeinek anno vagy most. -
trek81
senior tag
válasz
Krisztianby #82425 üzenetére
Ezen mi az ujdonság... Eddig aludtál?
Volt az 80e is 3hete -
kenwood
veterán
válasz
Krisztianby #82424 üzenetére
Annak mi az oka, hogy a linken szereplo cafolatra egyetlen karaktert sem pazaroltal, hanem teljesen uj iranyba vitted el a temat?
Volt par exem, akitol az ilyen ervelesi metodika miatt kellett megvalnom#82435 ha nincs gyereked, akkor te vagy az szemetlada,masodrendu allampolgar, aki csak 1x fizeti be a nyugdijat.
Nem meglepo, hogy jar a bunti erte. -
válasz
Krisztianby #82429 üzenetére
"Jó de használt téglát nem veszel"
De veszel. -
Faterkam
addikt
válasz
Én az RTX 2060-ra húztam a fogam, amikor 120e Ft volt. Most örülök, hogy megvettem
-
Alg
veterán
válasz
Krisztianby #82429 üzenetére
majdnem 1 éve újonnan megkaptad 15k ért.
Akkor vissza kell menni és megvenni annyiért... oh wait -
koko52
nagyúr
válasz
Sok minden más is duplázódott ez a lényeg. Építőipar 3-4x drágulás, pedig cementtel nem lehet túrni.
-
DJGABI
addikt
válasz
Krisztianby #82418 üzenetére
Aztarohadt, prockó árak miért szálltak el ennyire? Chiphiány? Azt senki ne mondja hogy ezekkel is bányásznak. 1600AF-et nyúzok szintén, 35k-ért vettem tavaly. Most konkrétan drágább? De novemberben még 26-ba is beesett. Fel kellett volna csak akkor vásárolni a készletet
Ez a 10100 szintén, év elején még 36-ért ment, most meg 55-60? Régen csökkenni szoktak az árak ennyi idő után már.
Ismerősnek i3-9100F konfigot raktam össze tavaly, az is kb duplájára drágult
-
kenwood
veterán
válasz
Ez ebben a formaban viszont minimalisan sem igaz.
Amikor kijott az fx sorozat, akkor alig voltak a szoftverek tobb szalra optimalizalva,igy az erosebb ipc miatt sok helyen az i3 is verte a csucs fx-et.
Azota sokat valtozott a vilag,es mar szinte minden 4+ magra van optimalizalva.
Az online multiplayer jatekokra tovabbra sem alkalmas,de azert kozel sem olyan dramai a helyzet,mint ahogy te azt felvazoltad : [link]
Ettol fuggetlenul en sem ajanlom senkinek a procit. -
koko52
nagyúr
válasz
Bátrak voltatok, én soha nem nyúltam FX-hez, egyszerűen nem volt intelnek alternatívája. Most bezzeg lehet vakarózni. Amíg ryzen olcsó volt nem volt kérdés, de most át kell számolgatni a dolgokat, az 5xxx ryzen amilyen qva jó olyan drága is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged