- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Jim Tonic #128 üzenetére
"Dehogy annyi a készülék ára! Kicsit olvass utána a szolgáltatóhoz kötött készülékek árképzéséről."
Jajjjj, olvass már..
Leírtam, hogy egy ilyen szolgáltatáscsomag akkor is ennyibe kerül, HA NEM VESZEL semmilyen készüléket sem, akkor ugyan már, hogy lenne benne az iPhone ára?????????
"Ne írj már ennyi zöldséget, pls."
Jó tanács, megtarthatnád...
-
Ulkesh
őstag
válasz
Jim Tonic #120 üzenetére
"egészen véletlenül direkt hozzávaló, nem olcsó csomagokkal."
1. valóban hozzávaló, mivel ez a készülék ilyen csomagokhoz készült (az USA-ban mondjuk hasonló csomagban unlimited a hálózaton belüli beszélgetés az SMS és az adatkapcsolat)
2. a csomag nem olcsó, de a kínált szolgáltatásokhoz viszonyítva korrekt ajánlat"A készülék ára nem ennyi. "
A készülék ára annyi, a többit a szolgáltatásokért fizeted.
Választhatsz hasonló előfizetést a Vodafone-tól is a Multimédia csomagjaik közül, ott is ennyit fogsz fizetni, akár úgy is, hogy egyáltalán nem veszel készüléket.Gondolom Te beszámítod a kocsid árába a beletankol benzint, a TV-d árába az előfizetés árát is.
Szóval lehet röhögni, de előbb állj tükör elé.
-
vehement69
senior tag
válasz
Jim Tonic #66 üzenetére
miért és ott sehol sem tartanak? érdekes, én máshogy tudom;)
p.s.: sirály12 te meg egy hsz alatt úgy leírtad magad, hogy reméljük több iPhoneos topikban nem találkozunk veled
... úgy általában amúgy meg az maga a csoda, hogy ekkora kaki (bocsánat minden kedves WinMO usertől, de amióta iPhoneom van, máshogy nem tudom a lehető legjobb jóindulattal sem nevezni .. AZT... ), mint a WM képes megmaradni a piacon, komolyan, szerintem jobban járnának a gyártók, ha saját rendszert fejlesztenének brááh..
-
Ulkesh
őstag
válasz
Jim Tonic #58 üzenetére
"Jah, csak az egész iphone szoftvere üzleti szempontból egy jó nagy 0. Semmit sem ér."
Igen, ezt sokan mondták, meg azt is, hogy az Android Market pár hónap alatt beéri, mert a nyitottság miatt át fognak pártolni a fejlesztők.
Persze a valóság más, de ez már már történelem
Pár napja olvastam, hogy WinMo alá 6 év alatt készült 20000 alkalmazás, az App Store-ba 1 év alatt 15000 került feltöltésre, az a sok pár millió dollár amit meg ott elköltöttek lehet, hogy neked 0, de pár fejlesztő egy-egy okos, vagy éppen meghökkentő ötlettel pár hét alatt milliomos lett, az Apple elég szép bevételéről nem is beszélve.
Szóval azt gondolom, hogy üzleti tanácsokért nem hozzád fordulnék"Amíg a XXI. században megmondják, mi mehet rá, mi nem"
Pedig ez a jövő, ha nem akarsz káoszt a mobilkommunikációs eszközökön, mint mondjuk a Windows alatt, akkor szükséges ez a kontroll. Bár lehet, hogy szívesen letesztelnél pár vírust, ami percenként elküld a telefonodról egy emelt díjas sms-t egy külföldi számra. Üzletileg az nem lenne 0, igaz csak a vírus írójának, de azért gondolom értékelnéd
"Egy üzletembernek annyit ér, mint egy GH-688."
Az iPhone elsősorban nem üzleti modell, ezt soha nem is állította senki, de ettől függetlenül elég jól használható üzleti célra is. Tudom, mert arra is használom.
Levelezés, dokumentumok áttekintése, küldése, fogadása, adatgyűjtés stb. és elég sok telefonálás.
Vajon a Te "üzleti" modelleden képes vagy 10 óra beszélgetést lefolytatni egy töltéssel, vagy a copy/paste fontosabb, mint, hogy telefonnak is használható legyen egy telefon?"a jövőben az iphone eladások rettenetesen vissza fognak esni. "
Erre én nem tennék nagyobb tétet
"a vásárlók nagyobb része továbbra is a WinMo mellett tette le a voksát."
Azért nézd meg az eladási statisztikákat, mondjuk előbb az USA, majd a világpiac tekintetében.
Ha tetszik, ha nem a Microsoft a WinMo-val igen nagy gondban van és ha nem jön be a WinMo7, akkor hosszabb távon akár le is húzhatják a rolót.--
"Lejárt az időlimitem, de: Az igazság olyan, mint a háromélű kard."
Az értelmét is tudod?
-
válasz
Jim Tonic #58 üzenetére
Gondolom ezt mint komoly üzleti felhasználó mondod.
Ne lenne érték a szoftverben? Az App Store annyira sikeres húzás volt, hogy az összes többi platform vágyakozva próbálja imitálni. Na jó, S60-on nincs semmi ilyesmi.
Mellesleg, Neked most a Symbian se operációs rendszer, mert a Symbian Signed megmondja, mi mehet a telefonra?Ne légy már ilyen beszűkült.
Ohh, és nézd meg jobban azokat az eladási mutatókat.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Jim Tonic #52 üzenetére
Typhoon47 nem azt írta, hogy korlátozott, hanem azt, hogy bughalmaz. Sajna igaza van.
Az iPhone rendszere sem hibátlan, de gyanítható, hogy több mint 10 év fejlesztés után nem egy olyan toldozott-foldozott szörnyszülött lesz, mint a jelenlegi WinMo.
(Nem véletlen, hogy a WinMo7-et alapjaitól újraírt rendszerként akarják megcsinálni, mert ez az őskövület winCE-re épülő kódzilla már nem foltozgatható tovább.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest