- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression #153 üzenetére
Én inkább írnám a Nokia kudarcát a rossz marketingre (sok felhasználó nem is tudja, mi fán terem az okostelefon, nemhogy a Download!-ot megtalálja), a hibás programra (én pl. ki se tudom próbálni, mert egyszerűen nem működik az E51-esemen, meg korábban a céges N78-on se), elcseszett üzleti modellre (ki rakhat bele programot? a szolgáltató?) és a selejt tartalomra.
A választási lehetőséges szöveg csak bull. Az egyetlen rendszer, ahol tényleges választási lehetőséged van, az OpenMoko (a Neo FreeRunneren gyk.).
-
válasz
Depression #151 üzenetére
Két szempontot nem vettél figyelembe: UI look and feel, és sebesség.
Ezek egy sima weboldalnál elég nehezen hozható natív szintre.Igen, a Download! ez akart lenni Nokiáéknál, de nem sikerült jól.
Az Apple-nek sikerült, és gombamód elindult a többi platformon ez a rendszer.
Na jó, WM-en és S60-on nem.
Ennyi.Apropó: "azt a tulajok sugallják". Ezt angolban weasel word-nek hívják. Szerintem nem tudnál egy olyan tulajt megnevezni, aki tökéletesnek állítja be a telefont.
-
válasz
Depression #148 üzenetére
Har har. Kár, hogy egy komplett alkalmazásról van szó, nem böngészőről
Fenntartom, hogy látatlanban ne ítélkezzNetán az iGO is egy navigációs oldalt betöltő böngésző, amelyben a helyzeted szerepel?
-
válasz
Depression #144 üzenetére
Nagyjából egy link
Gratulálok. Egyszer azért majd próbáld ki, mielőtt ilyet írsz.
Nem emlékszem, Te most a WM táborban vagy? Vagy szabadúszó?
Merthogy az S60-nál is megszabják, nem is kicsit, mit tehetsz. A WM, na az tényleg kivétel.Három szó: Panasonic DVD lejátszó. Akárhánnyal találkoztam, az csak eredeti DVD-t játszott le. A másolt DVD hagyján, a házi DVD-idet se tudod vele megnézni. Nagybátyámnak ilyenje van
Ezt az "ők tudják, Neked mi a jó dolgot" nem tudom ki találta ki, de igazán eláshatná végre magát.
-
Nekem egyáltalán nem okoz fájdalmat, sőt, mondtam is. Csak úgy tűnik az ellenzők nem olvasnak
Ha WLAN-nal töltök le valami valami ingyenes stuffot az iPodomra, abból bizony egy kanyi petákot se lát az Apple. Ha iPhone-om lenne (ami a középtávú tervek között szerepel), akkor se látna belőle az előbb mondott körülmények között
Amúgy, ha a második bekezdés nekem szól, akkor félreolvastad. Nem azért tartom nagy ötletnek az App Store-t, mert minőségi dolgok lesznek benne. (Ha ilyet láttál tőlem, légyszi linkelj vissza. Valószínűleg flesseltem.)
Leírom tételesen, hátha jobban érthető:
1) Egyszerű a felhasználónak. Rábök az eszközön vagy az iTunes-ban, hogy Applications, és dőlnek a programok. Ha felvitte a bankkártyája adatait, két gombnyomás és már meg is vette a fizetős programot.
2) Egyszerű a fejlesztőnek, ha betartja a szabályokat. 100 dolcsiért annyi programot fejleszt, amennyi jól esik neki (vö. Symbian Signed), aztán elküldi az Applenek (továbbra is triviális), és ha átment a tesztelésen, megy a boltba.
3) Egyszerű az Applenek. Folyamatos bevétel. 'nuff said.
4) Egyszerű a trolloknak. Onthathák a hülyeséget ezerrel.Ki veszít ebben a helyzetben?
-
Én meg ezt, és Depression hozzászólását olvasva nyeltem le keresztbe a borotvámat.
Depression: Remélem az is feltűnt eme remek gondolat megformálása közben, hogy:
1) Azzal, hogy lemásolták a Steamet, és beleintegrálták a telefonba (itt az újítás), nincsen semmi gond. Ha az érzelmeidet sérelmezi valamiért, hát tough shit.
2) Melyik cég ne törekedne a folyamatos bevételre? Még nem láttam non-profit húzást egyik cégtől se, vajon miért.
3) Én pont fordítva látom a fejlesztés kérdését. Amíg nem jött ki az iPhone, az összes többi gyártó csak ült a sárban és dagonyázott, inkrementális fejlesztgetésekkel vakítva a népet. Azóta rákapcsoltak, tehát felpezsdült a piac. És jé, nagyon sokan merítenek ötletet az iPhone-ból, hardveresen és szoftveresen egyaránt. Erről már volt szó.VD: Te is komoly üzleti user vagy? A júzerek nagy része vásárol emelt díjas SMS-ért csengőhangot meg macskás nyávogós animációs meg egyéb baromságokat. Ez maximum az emberekre nézve gáz, a telefonra és a platformra nem. Kíváncsi lennék, mit gondolsz a legnépszerűbb S60 ill. WM alkalmazásnak.
Mellesleg például az Ocarina ha szerinted nem ötletes (hosszú ideig a legnépszerűbb volt), akkor csak annyit tudok mondani, hogy "Enjoy your phone."
-
válasz
Depression #132 üzenetére
Javaslom, hogy nézz utána, mennyit von el egy nagyobb, alkalmazásokkal foglalkozó webshop a többi platformnál. Persze ha nem akarsz saját webshopot írni és karbantartani, de ekkor gondoskodnod kell arról is, hogy az emberek megtaláljanak.
Nem egyszeri 100$ + 30%-ról lesz szó.A warezolt programok meg továbbra se jelentenek üzleti szempontból semmit.
A sok iPhone ellenző azt se tudja, miről beszél. Ld. dual touch.
-
válasz
Viktor0610 #116 üzenetére
Ehehe
Sebaj, legyen sok okostelefon teszt, és akkor nem szólok ilyeneket -
válasz
Viktor0610 #114 üzenetére
Szerintem kéne egy külön topik a vagdalkozásnak
Nem tudom ki hogy van vele, én határozottan élvezem (bár verem a fejem a falba néhol) - sokkal unalmasabb lenne nélküle. -
válasz
(An)Dante #79 üzenetére
Tudom, ismerem őket
De az N-Gage csak a készülékek elég szűk csoportján érhető el (nem számítva a ráhackelt verziót persze, de az nem a Nokia üzleti modelljének része), a Download! pedig vagy működik, vagy nem (nekem nem szokott), de a Jambás hulladékon túl nem is sok minden van benne. És még azok sincsenek rendesen leírva, nemhogy az áruk kitöltve.
Ja, és egy nagy különbség az App Store és a Download! között: az App Store-ba egyértelműen és olcsón be lehet kerülni. A Download!-ról gőzöm sincs, de az N-Gage-ről tudom, hogy nem olcsó buli, és alapból nagycégnek kell lenni már ahhoz is, hogy szóba álljanak a fejlesztővel. Dehát ők tudják
moonman: az előző üzenetemnél még nagyon korán volt, de azóta már tudok példát mondani: a minizongora játékok például kezelnek egyszerre 7-8 lenyomást is. Nem korlátozták le a rendszert (nagyon helyesen) két ujj kezelésére.
-
"Dual Touch"
Köszönjük Emese. Remélem ezt nem gondoltad komolyan."[app store-os megjegyzés amit copypaste híján nem tudok idézni, haha]"
Az, hogy mit warezolsz a telefonodra, a Te dolgod. Az App Store trükkje az, hogy az egész programtár elérhető a telefonról, pofonegyszerűvé téve a böngészést, telepítést, és amit pl. a Maemo csomagkezelője nem tud, a fizetést is. Ha ehelyett jobban szeretsz a neten vadászni, szíved joga, csak ne hirdesd.
Az alkalmazások minőségét tényleg ne hasonlįtsuk, szegény drága platformod durván alulmaradnaPróbáltad egyáltalán, vagy csak a levegőbe durrogsz? Ha valami gondod van, ott a szakmai topik.
Félisten létedre igazán írhatnád egybe az üzeneteket...
-
válasz
vehement69 #67 üzenetére
"szerintem jobban járnának a gyártók, ha saját rendszert fejlesztenének brááh.."
Lásd Meizu M8. -
válasz
Jim Tonic #58 üzenetére
Gondolom ezt mint komoly üzleti felhasználó mondod.
Ne lenne érték a szoftverben? Az App Store annyira sikeres húzás volt, hogy az összes többi platform vágyakozva próbálja imitálni. Na jó, S60-on nincs semmi ilyesmi.
Mellesleg, Neked most a Symbian se operációs rendszer, mert a Symbian Signed megmondja, mi mehet a telefonra?Ne légy már ilyen beszűkült.
Ohh, és nézd meg jobban azokat az eladási mutatókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged