- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
bp2013
csendes tag
Nekem is volt Y2 és aztán tavaly megvettem a Y3-t is - sajnos. A Y2 a legjobb készülék, amit valaha is használtam, mivel sokat olvasok e-bookon és ennél egyben volt a telefon és az e-book. Hosszú várakozás után végre kijött a Y3, dupla SIM-mel. Csakhogy ezt a modellt már valamelyik kínai gyártotta, kínai op.rendszerrel. Na, ezzel befürödtem (200ezer Ft vámmal, áfával...) Nem tudom használni a gugli appokat, gmail fiókot, nincs gugli áruház és a Y2-es szuper képernyőváltást (LCD <> e-ink) is szinte megszüntették benne, használhatatlan. Nagyon nagy kár ezért a modellért. Akinek volt, az nagyon megszerette. Most próbálom az európai op.rendszert valahogy belevarázsoltatni, de egyelőre sikertelenül. Bár egy magyar srácnak Debrecenben sikerült... Hátha.
Sic transit gloria mundi ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest