- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
moonman
titán
válasz
blueMerle #40 üzenetére
fagyogat és lassú? akkor szerintem vidd vissza garanciába, mert valami szart kaptál. nálam ugyanis teljesen jól megy és még csak nem is lassú.
lehet, hogy az ifónban minden jó helyen van, de olyan hiányosságai vannak, ami szinte már nevetségessé teszi, mint "okostelefont".
-
moonman
titán
válasz
greeneye166 #16 üzenetére
azért kell rá a fólia.
-
moonman
titán
válasz
greeneye166 #11 üzenetére
"a PDAt hisszútávon tönkre lehet tenni az újjal való tapizással "
szerintem ez nem jellemző. tízből ha kétszer veszem elő a stylust, és nincs semmi baja.
-
moonman
titán
jajajjjajjj
"a HTC gondolta úgy, hogy érdemes ihletet meríteni az almatelefonból, aminek eredménye a Touch-ban debütált TouchFLO rendszer"
ezt a kérdést már többször nekiszegezték John Wang-nek, többször is elmondta, hogy ez nem úgy megy, hogy meglátják az ifónt és három hónap alatt lefejlesztenek valami hasonlót, majd még előtte ki is adják. a touchflo-t kb 2 éve fejlesztik, szóval ez a mondat elég nagy ferdítés.
egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de pont nem azért vettem pocket pc-t, hogy ifónra hasonlítson, hanem, hogy pocket pc-s legyen.
de hogy érdemben is hozzászóljak, a pocket cm-re én is ráccuppantam, de egy hét után gyors iramban töröltem, egyszerűen idegesített, az sms-ek kezelése nem tudom, ki szerint jó így, de engem a halálba kergetett, ráadásul néhány üzenetet rossz kontakthoz sorolt. a beépített contacts valahogy sokkal egyszerűbben kezelhető számomra (navigomb rulez)
a pocket plus 4 pedig csak annyira vágta haza a Kaiser-t hogy újra kellett telepíteni, még szerencse, hogy épp tesztkonfig volt és nem élesben nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged