- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
Az iPhone-nál jelenleg nincsen gyorsabb mobiltelefon szerü izé. PDA-ból 5-6 tipust próbáltam, egyiket sem tovább 5 percnél, ott nem tudok nyilatkozni. De Telefonnak nevezett dologban mindenképpen az iPhone-t találtam a leggyorsabbnak. Nekem nagyon fontos, hogy ne fél napig olvasson egy számot a memóriából, mint anno az SE nagy walkmanje tette.
Ez itt tény, erről nem kell vitázni. HA gondolod bemész a Media-ba és végignyomogatsz mindent. Ha mosolyogsz, a vitrinből is kivesznek mindent amit kérsz
Ha PDA-kkal vetjük össze, ami valljuk be legalább annyira jogos mint telefonnal összevetni (mivel az iPhone egy összvér, mindkettőből egy kis darab) ott már nagyobb lehet a szórás, mivel a 624-en ketyegő PDA-k nagy Rommal még a Windows lassító próbálkozásai ellenére is gyorsak lehetnek. Részemről a stabilitásban már nem hiszek (és most ne gyertek azzal a nyomorékkal aki akksit cserélt az iPhoneban a parkettára kijelzővel lefelé téve és aztán nem tért magához a gép a videó végéig)
Azt az apróságot ne felejtsük el, hogy az iPhone valóban képes 600Mhz felett ketyegni, de használat közben általában 400-430Mhz között dolgozik. Ez egy rátelepített programmal leolvasott érték. Én nagyon meglepődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Iphone 15 Plus tokok + privacy üvegfia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Infinity by Harman 65W gyorstöltő, töltő, adapter - Új, bontatlan
- Eladó ESR Halolock Tough Case Iphone 16 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest