Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
kár tagadni h a WM rendszerek felett alaposan eljárt az idő. csak a 3rd party programok által biztosított toldozás-foldozással lehet elfogadható szintre hozni. maga a rendszer egy kalap kaki sajnos. 5 éve van PDA-m de egyre elkeserítőbb h a WM egyszerűen nem fejlődik. mintha valami rég csődbement cég utolsó terméke lenne.
-
ZoZa™
senior tag
a progi szerint itt 400 körüli az "alap" órajel, de ha papíron többet tud akkor gondolom feljebb megy, bár ötletem sincs mikor
(elvileg egyszerre fut minden)
Én ehhez nem értek, csak kiolvastam a progiból.
Nem tudom mikor mennyit használnak a gépek, és mi az ami nagyon megterhelő neki. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem értek Veled egyet, bár én is nagyon szeretem a Windows Mobile rendszert, igaz, nem vagyok MVP.
A PPC rendszer "default" módon nem valami felhasználóbarát dolog. Be nem csukódó programok, érdemben csak cerkával használható GUI, szerény telefonos funkciók, nehezen beállítható adatátvitel (egy MMS beállítása igen komoly kihívás), az első pont miatt belassuló rendszer, kicsit gáz webböngésző, elég puritán kinézet (bár ez szubjektív), közepes WiFi szoftver, stb. Szoftverek telepítése után persze más lesz a helyzet, gyakorlatilag a Pocket Plus elég ahhoz, hogy a felsoroltak nagyrészén javítson. De attól még tény (amit Te is beláthatnál), hogy egy hétköznapi, laikus júzer sokkal jobban elboldogul egy iPhone-al, mint egy PPC-vel. Persze egy a laikus júzernek felesleges PDA vagy iPhone...
Abban viszont egyetértünk, hogy a PPC rendszer kiaknázatlan lehetőségek, bővíthetőség szempontjából sokkal de sokkal jobb, mint az alma-féle.
-
blueMerle
veterán
Ehh...nem úgy értettem. Az iPhone-hoz képest lassú. Egyébként pedig elég sok progi kiakasztja, ez valóban nem a rendszer hibája, de azért ott sem minden 100-as.
Tudom hogy az iPhone-ban sok a hiányosság, de a mindennapokban sokkal kellemesebb társ, mint egy Win-es PDA. Azt hiszem ebben azért már csak van valami, elvégre mindkettöt egyszerre használok.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Szerintem meg az ferdítés, hogy 2 évig fejlesztették azt a rohadt TouchFLO-t, de ahogy érzed. Mindenesetre örülök, hogy ilyen apróságokba is belekötsz.
Hülyeség azt feltételezned, hogy mindenki azért vesz Pocket PC-t, amiért Te. Van aki örül, hogy a gépe hasonlít az iPhone-ra, van aki meg annak örül, hogy kezelhetőbb lett a cucc. Van akit meg nem érdekel ez az egész, viszont csak Te írsz be, hogy mennyire hülyeség ez az egész, kösz.
Pocket Plus hogy vágta haza a géped? Több embert ismerek, akiknek probléma nélkül fut Kaiseren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged