- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem értek Veled egyet, bár én is nagyon szeretem a Windows Mobile rendszert, igaz, nem vagyok MVP.
A PPC rendszer "default" módon nem valami felhasználóbarát dolog. Be nem csukódó programok, érdemben csak cerkával használható GUI, szerény telefonos funkciók, nehezen beállítható adatátvitel (egy MMS beállítása igen komoly kihívás), az első pont miatt belassuló rendszer, kicsit gáz webböngésző, elég puritán kinézet (bár ez szubjektív), közepes WiFi szoftver, stb. Szoftverek telepítése után persze más lesz a helyzet, gyakorlatilag a Pocket Plus elég ahhoz, hogy a felsoroltak nagyrészén javítson. De attól még tény (amit Te is beláthatnál), hogy egy hétköznapi, laikus júzer sokkal jobban elboldogul egy iPhone-al, mint egy PPC-vel. Persze egy a laikus júzernek felesleges PDA vagy iPhone...
Abban viszont egyetértünk, hogy a PPC rendszer kiaknázatlan lehetőségek, bővíthetőség szempontjából sokkal de sokkal jobb, mint az alma-féle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest