Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
Bluegene #133 üzenetére
Ha már flegmázol.... Ugorj neki mégegyszer annak, amit írtam. Várj, inkább idézem:
"Te figyu, lőjj már nekem egy sötét szobás képet a Samuval."Aztán gondold végig te mit fényképeztél, "okostóni". Segítek, a vaku hiányára gondoltam volna."bruhaha"
2 ismerősömnek is van ilyen telója, az egyiket nap mint nap látom, lévén mellettem ül minden előadáson. Ne haragudj, de a fém fényévekkel minőségibb, mint az a műanyag hátlap. Mindkettejük tokban hordja, illetve gumis hátlapra rakható cuccban, nehogy megkarcolódjon.
A Gorilla Glass pedig az N8-ban is megvan, cumi...
De a legjobb az egészben, hogy nem esett le miért írtam amit írtam.... De a fröcsögés az megy a gondolkodás helyett. A lényeg az lett volna, hogy minden telefonban lehet hibát találni, csak akarni kell.
Na a végére csak annyit, még mielőtt nekem esik itt mindenki, beleértve téged is:
A telefon maga tetszik (SGS), nagyon jó készülék, igazából ha lenne rajta fizikai bill, akkor simán bevállalnék egyet. Sokáig gondolkoztam, hogy veszek egyet (sőt, valószínűleg használtan bevállalom egy kis időre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest