- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
Miert nem veszel? Pannon akcioban 29000ft ket ev huseggel egy ev tarifahuseggel. Konkretan egy evig 5200ft/180perc lebszlheto utana meg egy evig min tarifa 1200ft/40perc. Egy evig egy otost kell kigazdalkodni csak ez talan fajhat de utana egy evig 1200ftot rohogve kifizetek. Raadasul elozo telomat egy Deak Feriert elpasszoltam igy jelenleg egy Szent Istvanert van egy sgsem. Kircsi!
-
Bluegene
addikt
lövök helyette, most te lőhetsz cserébe a Nokia 5800-ről, bruhaha
[link]
[link]
[link][link]csak meg akartál bizonyosodni hogy igazunk van? megjegyzem az első képen a kép nem wide(szélesebb a kijelző mint a kép), tehát a kép két oldalán az maga a képernyő, mutasd meg hol ér véget
na okostóni? ebbe beletörik a bicskád?
megjegyzem a monitorod nem amodledes, tehát amin keresztül nézed az nem tökéletes fekete, szal élőben eléggé az, igen még egy koromsötét szobában is
hol itt a hiba? Mr kukac?
Vagy esetleg beszéljünk a kényes kopogós műanyag hátlapról
bezsélhetnénk ilyesmiről, ha lenne miről, te SGS-t max fényképről láthattál vagy álmaidbanjó minőségű strapabíró műanyagból készül én már egyszer leejtettem betonra és mikroszkópikus horpadás volt, kemény karcálló műanyag az, látszik hogy nincs Galaxy S-ed nemigazán tudhatod...
az előlap pedig gorilla glass, ha tudod mi az
egyébként azért műanyag hogy könnyű legyen, ne olyan dög nehéz mint egy DHD, az már súlyzónak is elmegy, okosak voltak a samsungnál
-
Everman
addikt
Ilyen játékok hiányában sajna nem lehet.
Nem hinném, hogy sokkal többet bírna, mert a két gyártó által megadott értékek hasonlóak, azt meg nem hinném, hogy a Nokia kevesebbet adna meg, az iPhone-al meg már beszéltem több mint 11 órát egy töltési cikluson belül, így tudom, hogy a megadott értékek elég közel vannak a valósághoz. Persze letéve az asztalra készenlétben akár tovább is bírhatja az N8.
-
Everman
addikt
"Namost ha valaki nem játékra használja a telefont, hanem arra, amire egyébként ki lett találva (net, sms, stb...), akkor ez nem kis pozitívum"
Ha én nem játszom, és csak arra használom a készülékem, amiket írsz, akkor bőven 3 napig elketyeg (tesztelve). De ami a lényeg, ha akarom tudom játékra is használni (akár látványos FPS-el is), vállalva azt, hogy ilyenkor gyorsabban merül, ez az apró különbség.
-
Bluegene
addikt
nekem is tetszik ez a nokia N8, ha tehetném vennék egyet másodtelónak, mert tetszik, tényleg, a formája, a mérete és olyan tipp topp nokiás(nem iphone klón+symbian van rajta)
de ha vennék is elismerném hogy egy HTC desire Hd vagy SGS technikailag kenterbe veri(kijelző, hozzávaló progik, sebesség...)
egyedül a Kamera jobb az N8-ban, nem mintha a többibe gagyi lenne, de a kamera az igen
-
Meglepődnék, ha negatív véleményt találnál azon a fórumon
Még a Wave topikban is sokáig azt írták mások, hogy az Xvid videók nem szaggatnak, de szerencsére egy idő után már mindenkinél elpárolgott a köd. (Kivéve a szerencséseket, akiknek alacsonyabb bonyolultsággal van kódolva a videójuk).
Egyébként meg a hangsúlyos szó a "majdnem".
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elektromos cigaretta 🔞
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bittorrent topik
- Akciókamerák
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest