- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Hmm... német nyelvre volt állítva a telefonom, azért volt. De jobban körülnézve az összes appom német volt (ami nem zavart, mert már mindegyiket ismertem), és egyiknél se volt külön nyelvállítási lehetőség (FB, Whatsapp, Shazam, stb), úgyhogy nem marad el a többi program sem ettől. De fura, hogy egyiknél se lehet nyelvet állítani...
-
icons
addikt
válasz
zharkanyi #141 üzenetére
Ez az, ami egyéniséggé tesz
(vagy tenne)
Döntsd el, hogy kinek és miért check-inelnél, és az alapján döntsd el, hogy mit és mit nem érdemes megosztanod.Ha valaki esetleg tudná a választ:
hogy lehet ebben a kakiban a nyelvet átállítani? A honlapon átállítottam, az appban viszont nem találom sehol. Persze iOShoz találtam leírást, de sajnos nekem a Google-féle telefon van. Abban pedig nem találtam meg ezt a beállítást (lehet csak azért nem, mert nem értem, hogy az az)!
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest