- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
gafz
csendes tag
Na még utoljára:
Az oldallemezre felapplikáltam 2 db 950/min fordulatszámú csendes ventillátor, így nem rezeg egyáltalán. Az eredetieg itt lévőt meg leraktam alulra, de kellett alá pár alátát, mert súrolta a porszűrőt. Még a TV kártyával gyűlt meg a bajom, hogy be lehessen rakni, ki kellett szedni a rezgésgátlót, ami elég egyszerű volt. Most minden príma! -
gafz
csendes tag
A winyófiókok valóban 5letesek, csak kicsit minőségibb kivitelben működnének igazán.
Az összes drót átvezethető azon a nyíláson (boldogan átdugdostam aztán bosszúsan vissza), mondjuk a műanyag kábelrögzítőkkel igen kultúráltan lehetett rögzíteni, csak aggódom, előbb utóbb le fognak töredezni a menetes műanyag pöckök.
Namármost ha valaki arra következtetne, hogy habzó szájjal szidom a kuckót, az téved. Csak gondoltam csökkentem a vásárlói meglepetések mennyiségét -
gafz
csendes tag
8) a két nyomorult audio "fedlapi" csatlakozó kábelének végén akkora csatlakozó-gubanc lóg, hogy egyenlőre nem kísérleteztem a csatlakoztatással. Van egy pár, amin felirat nincs, a színkódot kéne megfejteni.
9) Az előlapi ventillátor zsinórját eredetileg a winyók alatt vezették ki, így viszont nem ér az az alaplapig. A két felső merevlemez közt elvezetve + ventillátort 180 fokkal elfordítva már igen.
10) Csendes és jól érezhető légmozgás "öleli köröl" a winyókat. Legnagyobb zajt a tápegység kelti. -
gafz
csendes tag
7) A power LED csatlakozója incompatibilis az alaplap csatlakozójával. Most töröm a fejem, hogy lehetne kettévágni.
-
gafz
csendes tag
Néhány megjegyzés saját példányom alapján:
1) Alulra is beszerelhető 14 cm-es ventillátor, ennél fogva nem lehet 12 cm-est egyszerűen bepattintani, csavarozgatni kell.
2) Az elülső ventillátoron már kiszedhető porszűró van, bár egy tisztításhoz le kell szedni az előlapot mosáshoz a hozzá rögzített ventillátort is.
3) A ventillátorokat tartó oldalfal maga a katasztrófa, semmi merevségen nyeklik-nyaklik, nem csoda, ha rezonál a ventillátoroktól. Lehet, ez egy ösztönzés, hogy vegyük meg a gyári ablakos oldallapot.
4) A merevlemezt rögzítő műanyag betétek kemény műanyagból készültek, szerintem inkább elősegítik a vibrációt, mint gátolják.
5) Valahogy a táp is elég fura pozízióban rögzíthető, kissé lejt...
6) Itt is útban van egy merevítő (á la Cosmos), pedig egyébként a 20+4 tűs csatlakozó is az alaplap mögé rejthető lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest