- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- iPhone topik
- Magisk
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
A ventis oldalfal valóban elég fura, elég könnyen lehet hajligatni. Meg így ki-be huppog a közepénél elég könnyen. De azért annyira nem vészes, jobban kell rá vigyázni egy kicsit.
A vincsik nálam kevésbé rezegnek, mint az előző házban, ahol becsavarozni lehetett. De azért valóban lehet hallani őket, jobban nagyon nem tudom, hogy lehetett volna megoldani. És olyan jók azok a kis fiókok, ötletes megoldás szerintem.
A tápot nálam is erőszakolni kellett, egyik oldala bizony lejjebb ér, mint a másik.
Én a fő áramcsatlakozónál nem is próbálkoztam a hátlap mögötti elvezetéssel, mert a táp is elélóg a liknak majdnem két centit, meg az összes többi zsinórral együtt nemtom, hogy helyeztem volna el azt is. De meg tudtam oldani, hogy csak a floppy kábele és a főáramkábel maradjon elöl, minden mást át tudtam vezetni hátrafele.
A power meg a HDD ledeket én be sem kötöttem. Mivel lenn van az asztalban tőlem jobbra, látni semmi esélyem őket, másrészt ha be van kapcsolva, azt magamtól is észreveszem, nem kell hozzá lámpa, azt meg hogy mikor pörög a vincsi, nagyon nem izgat. Azért nem fogok odahajolgatni megnézni.
Az audiócsatlakozók tényleg ijesztőek.
A néhány hibától eltekintve viszon nagyon jó ez a ház. A beszerelések nagyon egyszerűek (nem kell csavarozni sem hátul, sem a vincsiket, sem az 5.25-ösöket), jól el lehet dugni a kábelek többségét, és nagyon jól el lehet benne férni. És nagyon esztétikus, ami szintén nem utolsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Könyvajánló
- Wise (ex-TransferWise)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest