Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
Igazad van. Kell írni erről is. Most, hogy már használatban van, derülnek ki az apróbb hibák. Elsőre minden ú, á, csillivlli, aztán kiderül, hogy azért hibák is akadnak. Nem ám valaki azt higyje a végén, hogy a CM-nél megalkották az "ultimate házat".
A mindent átdugdosok, aztán huzogathatom vissza műsor ismerős.
-
pd
tag
A ventis oldalfal valóban elég fura, elég könnyen lehet hajligatni. Meg így ki-be huppog a közepénél elég könnyen. De azért annyira nem vészes, jobban kell rá vigyázni egy kicsit.
A vincsik nálam kevésbé rezegnek, mint az előző házban, ahol becsavarozni lehetett. De azért valóban lehet hallani őket, jobban nagyon nem tudom, hogy lehetett volna megoldani. És olyan jók azok a kis fiókok, ötletes megoldás szerintem.
A tápot nálam is erőszakolni kellett, egyik oldala bizony lejjebb ér, mint a másik.
Én a fő áramcsatlakozónál nem is próbálkoztam a hátlap mögötti elvezetéssel, mert a táp is elélóg a liknak majdnem két centit, meg az összes többi zsinórral együtt nemtom, hogy helyeztem volna el azt is. De meg tudtam oldani, hogy csak a floppy kábele és a főáramkábel maradjon elöl, minden mást át tudtam vezetni hátrafele.
A power meg a HDD ledeket én be sem kötöttem. Mivel lenn van az asztalban tőlem jobbra, látni semmi esélyem őket, másrészt ha be van kapcsolva, azt magamtól is észreveszem, nem kell hozzá lámpa, azt meg hogy mikor pörög a vincsi, nagyon nem izgat. Azért nem fogok odahajolgatni megnézni.
Az audiócsatlakozók tényleg ijesztőek.
A néhány hibától eltekintve viszon nagyon jó ez a ház. A beszerelések nagyon egyszerűek (nem kell csavarozni sem hátul, sem a vincsiket, sem az 5.25-ösöket), jól el lehet dugni a kábelek többségét, és nagyon jól el lehet benne férni. És nagyon esztétikus, ami szintén nem utolsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest