Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz kromatika #4064 üzenetére

Halli!

Elsőnek: azt a rácsot nem kell vágnod, ha jól emlékszem egy csavar fogja, és le lehet venni! ;) Nálam sincs fent. Eredetileg arra van rögzítve a venti, de én inkább kikötöztem gumival, egyrészt nem viszi át a rezgést, de főként nem fogja le a rács a venti légszállítását..

Másrészről: Ha jól értelmezem, te a ház elejének a síkjára akarod rárakni a 14-es ventit?!
    Ez esetben szerintem nem fog felmenni az előlap.
    Meg amúgy, ha nem vágod ki alatta a lemezt is a 14-es méretének -ami nem kis munka, már ha egyáltalán ki lehet vágni, nem emlékszem, nincs-e ott valami aminek ártana- , akkor mi értelme? Ugyanúgy a 12-esnek megfelelő átmérőn megy át a levegő. (vagy csak 14-es venti van kéznél?)

Viszont ha kivágod a lemezt, mert megnézed és úgy látod nincs olyan ott ami kellene, akkor meg már be tudod süllyeszteni a 14-est is, mint a gyári 12-es volt,és ez esetben vissza fog menni az előlap is tutira....

Nem vagyok otthon, mindezt csak képekről, meg emlékezetből írtam, az a biztos, ha megnézed.. ha meg van 14-es ventid, akkor oda is tudod próbálni...

Nem tudom mi a cél a 14-essel, nagyobb hűtés a vinyóknak?
    Az egész háznak akarsz nagyobb bemenő levegőt?
    vagy?
    Csak mert nem látom célszerűnek oda szenvedni egy 14-est. Bár ha szeretsz barkácsolni a kivágni-besüllyeszteni kombó még járható is lehet... :U

Üdv. Laci

Új hozzászólás Aktív témák