Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
SunMount3r #16 üzenetére
"A mostani VGA árak oka főleg a bányászat, számomra ez nem kérdés, vagy mégis?"
Pontosan erről beszélek. Akkor képzeld el, hogy ehhez képest lőnek ki az árak az égbe ...
"Az Intel és az AMD egyszerűen bezárja a platformját -> Ez alatt mit kell érteni? Mi köze kettőjüknek egymáshoz?"
X86 ... (az nVidia meg nem)
"Ja, a driver kiforrottság megint másik kérdés, idő majd kell neki biztos, a kérdés, hogy mennyi, de én max. csak abban bizakodnék, hogy az Intel van olyan cég, hogy ilyesmi terén nem csinál hülyét magából. (Ha az igaz, amit fentebb idéztem, akkor ez egy elég nagy volumenű fejlesztés, tehát ebből nem gondolnám, hogy tiszavirág lesz belőle és hogy félvállról vennék)."
Az elmúlt egy évtizedet említettem. Ez alatt az Intel bár CPU és egyéb fronton végig szárnyalt, de VGA fronton folyamatosan hülyét csinált magából ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest