Új hozzászólás Aktív témák
-
Nvidiát most a Mellanox megvásárlása és az az körül kialakult bonyodalmak húzták le és a datacenterekből érkezett visszaesés kiposztolása a wall street journalban dobta le. Szerencsére 4 napja megint emelkednek.Majd az új Super széria felrántja,de 160 fölötti részvények jónak számtank már nekik bányászszezonon kívül.190 körülre visszamásztak 1,5 hónapja.
-
Akkor neked is ide rakom: Én nem az NV-re gondoltam, hanem a tényleges színre és az állítólagos élettani hatására.
-
turbokappa
senior tag
A sztori annyi, hogy a fiamnak rendeltem angliából anno a bányászláz idején. Aztán közben elváltunk és odaadtam neki, meg a másiknak is egy uo konfigot csak abban is rx 580 van.
Nekem maradt a z-370 lap meg a 8700 proci, nemrég egy rx 580 vettem.
Full hd-ra jó, a monitorom 75Hz freesynces ezért amd-ben gondolkodtam. Már nem játszom annyit,egyenlőre bőség ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest