- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Ja jelképesen fura a CPU rész. Pedig tuti hogy profi szinten egy homogén AMD CPU+GPU kombóval sokkal jobb hatékonysággal, profibb gépet lehetne építeni. Odáig nem is megyek mi lenne ha nem minden beleértve még a Cinbenchet is, nem Intel compileres progi lenne.
Nekik van egyedül erre technológiájuk de a piaci viszonyok miatt mégse profitálnak belőle csak a filléres konzol chip fronton.
-
mondjuk x2 idején is csak a csúcs, az intelénél ténylegesen gyorsabb procik száltak el árban... a "budget" kategória kb. a celeron árszintjén versenyzett azoknál jobb teljesítménnyel.
igaz, akkor még jóval lejjebb voltak ezek az ársávok. (mondjuk a forint is jobb volt, a dollár meg gyengébb)
-
Whysperer
addikt
Iszonyat AMD-s vagyok az is voltam. meghalt az FX-em és votl elfekvőbe a leírásomban lévő gép a
havernak és pár Ft-ért szereztem meg azért van csak ez az i7. kellett a gyorsan munkára a gép. De Kb mé gmindig gyalulhatom vele ezerrel ,mert meg se reccen se munkára, se játékra. Persze tuti van jobb meg nem ,de van oylan guild társam aki konkrétan 2080Ti oylan atom láma ,ho gymég abba is belehal ,ha megnyomja az egér gombját -
-
- = Zk = -
félisten
megláttam az első (új) Grid videót, és rá pár napra elő is lehetett rendelni,. elő is rendeltem.... a CP2077 ugyan ez lesz számomra...
de tény, hardvert nem....Tudod, ez a Prohardver, nem a gamestar...
hát, ez sajnos nem jelent semmit jelen felállásban... a PH régen nagy név volt.. ma már sokan elhullottak vagy a read only módot preferálják... érthetően... de ebbe nem akarok belemenni, aki érti, érti...
de na... ne mvolt akkor sem tökéletes, de na.. amikor a "mikulás" banánjától rettegtek az emberek nyáron is, másabb világ volt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest