- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Ja jelképesen fura a CPU rész. Pedig tuti hogy profi szinten egy homogén AMD CPU+GPU kombóval sokkal jobb hatékonysággal, profibb gépet lehetne építeni. Odáig nem is megyek mi lenne ha nem minden beleértve még a Cinbenchet is, nem Intel compileres progi lenne.
Nekik van egyedül erre technológiájuk de a piaci viszonyok miatt mégse profitálnak belőle csak a filléres konzol chip fronton.
-
DraXoN
addikt
mondjuk x2 idején is csak a csúcs, az intelénél ténylegesen gyorsabb procik száltak el árban... a "budget" kategória kb. a celeron árszintjén versenyzett azoknál jobb teljesítménnyel.
igaz, akkor még jóval lejjebb voltak ezek az ársávok. (mondjuk a forint is jobb volt, a dollár meg gyengébb)
-
Whysperer
addikt
Iszonyat AMD-s vagyok az is voltam. meghalt az FX-em és votl elfekvőbe a leírásomban lévő gép a
havernak és pár Ft-ért szereztem meg azért van csak ez az i7. kellett a gyorsan munkára a gép. De Kb mé gmindig gyalulhatom vele ezerrel ,mert meg se reccen se munkára, se játékra. Persze tuti van jobb meg nem ,de van oylan guild társam aki konkrétan 2080Ti oylan atom láma ,ho gymég abba is belehal ,ha megnyomja az egér gombját -
-
- = Zk = -
félisten
megláttam az első (új) Grid videót, és rá pár napra elő is lehetett rendelni,. elő is rendeltem.... a CP2077 ugyan ez lesz számomra...
de tény, hardvert nem....Tudod, ez a Prohardver, nem a gamestar...
hát, ez sajnos nem jelent semmit jelen felállásban... a PH régen nagy név volt.. ma már sokan elhullottak vagy a read only módot preferálják... érthetően... de ebbe nem akarok belemenni, aki érti, érti...
de na... ne mvolt akkor sem tökéletes, de na.. amikor a "mikulás" banánjától rettegtek az emberek nyáron is, másabb világ volt
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest