- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Ja jelképesen fura a CPU rész. Pedig tuti hogy profi szinten egy homogén AMD CPU+GPU kombóval sokkal jobb hatékonysággal, profibb gépet lehetne építeni. Odáig nem is megyek mi lenne ha nem minden beleértve még a Cinbenchet is, nem Intel compileres progi lenne.
Nekik van egyedül erre technológiájuk de a piaci viszonyok miatt mégse profitálnak belőle csak a filléres konzol chip fronton.
-
DraXoN
addikt
mondjuk x2 idején is csak a csúcs, az intelénél ténylegesen gyorsabb procik száltak el árban... a "budget" kategória kb. a celeron árszintjén versenyzett azoknál jobb teljesítménnyel.
igaz, akkor még jóval lejjebb voltak ezek az ársávok. (mondjuk a forint is jobb volt, a dollár meg gyengébb)
-
Whysperer
addikt
Iszonyat AMD-s vagyok az is voltam. meghalt az FX-em és votl elfekvőbe a leírásomban lévő gép a
havernak és pár Ft-ért szereztem meg azért van csak ez az i7. kellett a gyorsan munkára a gép. De Kb mé gmindig gyalulhatom vele ezerrel ,mert meg se reccen se munkára, se játékra. Persze tuti van jobb meg nem ,de van oylan guild társam aki konkrétan 2080Ti oylan atom láma ,ho gymég abba is belehal ,ha megnyomja az egér gombját -
-
- = Zk = -
félisten
megláttam az első (új) Grid videót, és rá pár napra elő is lehetett rendelni,. elő is rendeltem.... a CP2077 ugyan ez lesz számomra...
de tény, hardvert nem....Tudod, ez a Prohardver, nem a gamestar...
hát, ez sajnos nem jelent semmit jelen felállásban... a PH régen nagy név volt.. ma már sokan elhullottak vagy a read only módot preferálják... érthetően... de ebbe nem akarok belemenni, aki érti, érti...
de na... ne mvolt akkor sem tökéletes, de na.. amikor a "mikulás" banánjától rettegtek az emberek nyáron is, másabb világ volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest