- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Akkor neked is ide rakom: Én nem az NV-re gondoltam, hanem a tényleges színre és az állítólagos élettani hatására.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
antikomcsi #92 üzenetére
Az agresszív árazás a 3900x-re igaz, de arra viszont nagyon. A többi valóban nagyjából a helyén van.
-
-
-
-
-
válasz
antikomcsi #86 üzenetére
Ez nem is meglepő, mert azonos a listaára.
Cserébe (valószínűleg) kevesebbet fogyaszt és talán kicsivel erősebb. A későbbiekben pedig mérséklődhet az ára is. -
-
-
-
-
Csak szólok, hogy már az első Ryzen generáció is tudott a TDP fölötti fogyasztással menni, ha megfelelően volt hűtve. Ugyanis a hőmérsékletet figyeli, nem a fogyasztást.
(#52) Yany Régebben az AMD valóban közelebb volt a TDP-ben a maximumhoz, de már nem egészen így van. Lásd a hsz első részét.
-
-
-
Mivel nem igazán hittem a Zen2 pletykáknak, egyáltalán nem ért csalódás. Ez a reális (és amúgy nagyon tetszetős) specifikáció. Sőt, a 3700x a 65W TDP-vel még jobb is, mint vártam. Ez lesz a nyerő proci, vagy kisebb költségvetésből a 3600, szintén 65W-al.
A Navin viszont meglepődtem, mert azt hittem, még GCN, DeNemAz lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest