Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát akkor mi volt az erős csúsztatás? Érthetetlen a vadaskodas meg az ilyen szövegek, hogy csúsztatás, meg ilyen felesleges személyeskedéssel kezdeni egy hozzászólás. Mi értelme ennek, hogy hazugsaggal vadolsz és úgy kezdesz egy hozzászólást?
Van pár Z deszka ami automatikusan. kiuti a power limitet, ha bármiféle szorzót módosítasz vagy a gyarinal magasabb frekis ramot teszel bele, mint amit a CPU támogat. meg van olyan amit manuálisan kell/lehet atallitani.A fenti esetekben történhet az meg, hogy 180 wattot kajal egy 95 wattos CPU.Ha fix TDP kerettel Jaratod akkor nem lepi át MSI nel a HEDT nel van olyan is hogy akár a ramot is leszsbalyozza a TDP keret atlepesenek elkerülése miatt. de nem is olyan gyors vagy dtoppol, mint írtam is ez a helyzet nálam is a 6800 K nal. Én nem engedem szabadon a TDP t és lemondok teljesitmenyrol. cserébe 110 Watt korul eszik 140 Watt TDP vel.
Non k procirol én nem beszéltem,nem írtam hogy csak azt érintii. Se arról hogy gyorsabb vagy hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest