- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
1. Nem személyeskedtem, nem tudom hol látsz ilyet. Nem hazugságot írtam, csúsztatást. Ennek jelentése: nem feltétlen valótlan, csak pl. féligazság, nincs minden kifejtve benne, átsiklik apró részleteken, stb...
2. Azt írtad kivette a power limitet. Majd most leírod, hogy nem kell "kivenni", mert kiveszi a deszka magától ha bármihez hozzányúlsz. Ez így szerinted normális ill. megegyezik azzal amikor valaki szándékosan kitolja a power limitet annak biztos tudatában, hogy többet fog ennia gépe és van megfelelő tápja/hűtése hozzá? Átlagpistikénél? Én ezt emeltem ki és ez az ami a te hsz-edből nem jön ki. Sőt, inkább az ellenkezője, miszerint ez így oké.
Erre céloztam: ez az Intel részéről egy trükk... amit te írsz az pedig az elmaszatolása. Világosan azt állítod, hogy ez így rendben van és default működési modell.
Szerintem meg nem.3. Non k procirol én nem beszéltem,nem írtam hogy csak azt érintii. Se arról hogy gyorsabb vagy hogy nem.
Valóban nem beszéltél. Azt írtad, ez K-snál szerinted rendbenlévő, default működés. Ezért írtam ÉN oda, hogy nonK-nál is ez történik. Szerintem K-snál sem kéne így működnie automatikusan vagy indirekt módon (2. pont), de non K-nál végképp nem. Nem tudom miért nem említetted, mert szorosan ide kapcsolódik: ugyanaz történik, csak itt még problémásabb, mert nonK-nál arra sem lehet utalni, hogy egyébként tuningolható lenne, ezért releváns a direkt vagy indirekt TDP kiütés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest