- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a Flash-t egy 3D-s játékhoz hasonlítani nem bölcs dolog.
A Flash egy script nyelvre épül, ami nem arra való, amire a DirectX, vagy openGL.
Ha megírnád JavaScript-ben ugyanazt, akkor még lassabb lenne. Akkor az is szar?Persze, a Flash Player valóban szar, de reméljük a SL3 hatására az eddiginél sokkal jobban összekapják magukat a srácok.
-
Nem tudom.
Egyébként csak a böngészős Flash player ennyire tetű, az asztali nem annyira, bár azt sem nevezném gyorsnak, és GPU gyorsításról az se hallott még.Olvastam nemrég egy Adobe programozó blog bejegyzését pont a témáról. Azt írta, hogy ez nem olyan egyszerű, és attól még, hogy a player kihasználja a GPU-t (állítólag 9.xx óta használja), attól még nem lesz gyorsabb, sőt bizonyos esetekben még lassabb is lesz, és még a proci terhelése is növekedhet.
Persze, fingom sincs, hogy miről vakerolt, mert ez így elég vicces.No, sebaj, majd ha kijön a végleges Silverlight 3 fasza GPU gyorsítással, ami valóban gyorsít is, akkor majd talán elgondolkodnak Adobéék is, bár sztem az fogják játszani, mint az nV a dx10.1-el; "minek az, úgyis nagy a részesedésünk..."
-
-
Értem, de asztali gépen sem lesz GPU gyorsítás Radeon-on? Vagy ott nV-n sem lesz? Vagy hogy?
Régóta dolgozom Flash-el is, és komoly probléma, hogy régebbi gépek (2 magos 3,2GHz-es P4) meghalnak a kicsit komolyabb animációktól, főleg az új effektekkel együtt.
Sőt, az én 3GHz-re húzott E1200 (2db core2 mag, 512 L2 cache) cerkám is megpusztul egy 800x600 méretű Flash rajzfilmtől, ha van sok csicsa rajta. -
"Az új Adobe Flash Player a GeForce és a Quadro mellett támogatja majd a Tegra rendszereket is"
Tehát, csak nV karin megy majd a Flash gyorsítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged