- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom.
Egyébként csak a böngészős Flash player ennyire tetű, az asztali nem annyira, bár azt sem nevezném gyorsnak, és GPU gyorsításról az se hallott még.Olvastam nemrég egy Adobe programozó blog bejegyzését pont a témáról. Azt írta, hogy ez nem olyan egyszerű, és attól még, hogy a player kihasználja a GPU-t (állítólag 9.xx óta használja), attól még nem lesz gyorsabb, sőt bizonyos esetekben még lassabb is lesz, és még a proci terhelése is növekedhet.
Persze, fingom sincs, hogy miről vakerolt, mert ez így elég vicces.No, sebaj, majd ha kijön a végleges Silverlight 3 fasza GPU gyorsítással, ami valóban gyorsít is, akkor majd talán elgondolkodnak Adobéék is, bár sztem az fogják játszani, mint az nV a dx10.1-el; "minek az, úgyis nagy a részesedésünk..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Lenovo LOQ 12600HX // 16GB// 512GB SSD// RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest