Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy a statisztikai adatokba meg semmi belelátása nincs egyikünknek sem, hogy hogy készítik őket. A saját tapasztalatomra tudok alapozni. Amikor a sokadik gép kerül már a kezem közé ugyanazzal a hibával, akkor előbb utóbb ott tartok, hogy ha már telefonon felhívnak, hogy ez a hibajelenség van, akkor látatlanba megtippelem, hogy milyen alkatrészek vannak a gépen, aztán meg elhozzák hozzám és tényleg az van benne amire látatlanba is gondoltam. Akárhogy is nézem a saját tapasztalat az, amire tudok alapozni. A Statisztikai adatokba meg nem látok bele (de megkockáztatom, hogy te sem), hogy hogyan készítik őket. Általában azokat is torzítják rendesen ezért nem foglalkozok velük javarészt. A Statisztika is egy ugyanolyan Marketing fogás mint az összes többi marketinges cucc szerintem. Pl.: Amikor a statisztikában kihozzák, hogy a mennyi ember betegedett meg H1N1-ben akkor szerinted az tényleg úgy van, vagy csak azért ferdítik, hogy a gyógyszergyárak kaszáljanak az oltás eladásakor?
Nah én itt be is fejeztem, mert már nagyon elkanyarodtunk az ASRock AMD -s alaplaptól!
Üdv! L.D.
-
-
-
Hiába fikázod amit írt, sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy sok ASUS romlik el az átlagos kategóriából. (Felső kategóriás ASUS-okkal nincs tapasztalatom csak a 10-25K-s kategóriával) De pl.: a régebbi 775-ös lapokat nézve: elég sok gép megfordult már nálam ami nem működött mert az ASUS lap meghalt benne és más baja nem volt a gépnek.
Régen imádtam az ASUS-t 478 fornton ASUS lappal toltam 5,5 évig. Aztán 775-ön meg AM2 - AM2+ fronton csak szívtam vele (sajátommal is meg másokéval is). Újabb Intel meg AMD -s ASUS lapokról meg megint csak nincs még tapasztalatom, az majd ezután jön.
-
stratova
veterán
Jól emlékszem, hogy az Asus M5A97 PRO és EVO is azt a Digi+VRM fantázianevű megoldást kapta amit a Sabetooth-od?
-
DRB
senior tag
Megnéztem a Bull topikot, ugyan úgy „throttling”-gol minden olyan lapon ahol gyengébb a VRM és/vagy kevés a hűtése. Nyilvánvaló, hogy a gyengébb VRM nem tuning barát, akár ASRock, akár ASUS akár Giga, persze a nagy Bullokkal már alapon is sokszor kijön ez a hiba.
Ahol 40K a Sabertooth, ott 36 a 990FX Extreme4.Ahonnan meg én néztem a fenti árat, ott is 4 ezerrel drágább az ASUS.
(#9) lee56: Nem kell megkockáztatnod, simán tény, gyakorlatilag az összes 970-es deszkán problémás Bulldozer procik tápellátása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Medence topik
- Subaru topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Trollok komolyan
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest