Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DRB

senior tag

válasz Srodney #49 üzenetére

Én sem istenítem az ASRockot, csak simán tapasztalom, hogy nagyon menetelnek előre, és ha így folytatják akkor hamarosan le is előzik a konkurenciát. Elég régóta foglalkozok PC alkatrészekkel, és ezen tapasztalatok alapján írtam amit írtam, de egyesek nem olvasták végig, vagy ha igen akkor is csak egy részletet emeltek ki a #7-ből, nyilvánvalóan kötözködés céljából.
    Az ASUS-ról meg annyit(ha már mindenki ezzel jön), hogy átment a kezemen kb. 250-300 hibás alaplap(de az is lehet, hogy még több, ebből kb. 40 még itt van a polcokon, kellenek róluk az alkatrészek ;) ), és a legtöbb ASUS volt(pl. a 40-ből, ami még itt van nálam, vagy 17 ASUS, a többi vegyesen, GIGABYTE, MSI, ASRock, ABIT, DFI, Intel, meg még mit'om én mi), hogy ez most véletlen, vagy épp tükrözi a mostani(meg a korábbi) tevékenységüket azt nem igazán tudom, nem is vonok le belőle semmilyen következtetést, csak megállapítom, mint tényt. De ettől még nekem is van ASUS lapom, amolyan házi szerverként funkcionál vagy 6 éve és köszöni szépen jól van. Egyébként meg nem fikáztam az ASUS-t, csak megemlítettem, hogy az ASRock a leányvállalatuk volt, de már nem az, másik gyártó fikázását nem én kevertem a témába.

Új hozzászólás Aktív témák