Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz Bici #21 üzenetére

messze nem egál... hitler sztálinhoz képest semmi volt... legalább 10x annyi ember halt meg sztálin gulágjaiban, mint pl a német haláltáborokban. De a démonizálás a németekre irányul, azóta is, mert ugye "a történelmet a nyertesek írják"...

Ja és a máig tartó sírást követelő nagy áldozatok is, csináltak szépeket (palesztinok módszeres irtása, tömegsírokba temetése, terrorakciók az angol hatoságok ellen, stb).

pl a németek nagyon kegyetlensége: az angliai csata sorén göring felvetette, hogy le kéne szedni az ejtőernyőn lógó pilótákat, mert új gépet kapnak, és újra felszállnak. A német pilóták kb elküldték a picsába, mivel volt egy iratlan becsületkódex, valószínűleg az 1. vh-ból, hogy ilyet nem csinálnak, és ehhez az angolok is tartották magukat... viszont az amcsiknak, és ruszkiknak alapból parancsba adták hogy lőjék ki az ejtőernyős ellenfeleket. Meg is tették, nem egy magyar pilótát is ejtőernyőn lőttek agyon(de ők nem tették soha). Persze a háború vége felé, a németek az ilyen szemét dolgokon feldühödve szintén elkezdték az ejtőernyősöket lőni (meg is értem őket).

De szerencsére van olyan játék ahol nem egy oldal van. Én az il2 sorozattal játszom, és ott mindig német/magyar/japán oldalon játszom, mert nagyobb kihívás, és jobban is szeretem a német, és japán gépeket (pedig nem azok a legüberpwnzorabbak...).

(egyébként itt is azért a horogkeresztet ki le kellett venniük a gépek függőleges vezérsíkjáról, csak a sima fekete kereszt maradhatott meg).

Új hozzászólás Aktív témák