- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
azért ezt rakják, mert árban kb ugyanott van a kettő, és ezzel eggyel több plecsnit lehet kirakni a dobozra. egyébként meg nemcsak azt hiszik, hanem így is van. én legalábbis szívesebben veszek/vettem egy soundstormos alaplapot, mint egy ac97est. és ezek már tudnak 5.1et is, ami megint egy plusz matrica a dobozon. annyi pénz meg nem megy el ezeknek a fejlesztésére, hogy igazán számottevő legyen. ezeket a megoldásokat simán át lehet emelni az egyik szériáról a másikra.
-
somodisoma
senior tag
Szerintem egy integralt SB live!, meg egy sima AC´97-es hangkartya eloallitasi koltsege nem igazabol ter el egymastol, egy-ket szaz forint lehet. Abbol az egy-ket szaz forintbol nem sokmindent dobnak neked a lapra. Amugy meg azzal egyetertek, hogy nagy integralt hangfejlesztesnek csak akkor van ertelme, ha nem dragitja a lapot. Hisz egy mezei cuccnak szinte tokmindegy, hogy mirol megy, aki meg profi hangfalakat fesz Isten tudja mennyi penzert, az meg vegyen mnaganak rendes hangkartyat.
-
vagy már van neki másfél millás hangcucca, a gép hangját meg a digitális kimeneten keresztül ráereszti a bóvli csöves erősítőjére... annyit meg megér az integrált hangkütyü, amennyibe kerül az a pár kondi meg ic. egy audigy2vel, vagy egy terrateckel nem versenyezhet, de a párezres noname cmedia csodákat odaveri, mert ezekkel van egy árkategóriában, nem a 20ezres audigy 2vel.
-
TommyGun
őstag
Nekem is 3 optikai van a gépemben azt mégse van nagyüzem....
DVD olvasásra DVD olvasó...
DVD írásra dvd ÍRÓ...és mivel nincs szívem kidobni a minőségi audio cd írómat ezért a Yamaha is a gépben van
Meg amúgyis...mijazanyámnak SLI lap....csinálnak ezekből olyat ami nem SLI csak simán PCIe
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest