Új hozzászólás Aktív témák
-
somodisoma
senior tag
Szerintem egy integralt SB live!, meg egy sima AC´97-es hangkartya eloallitasi koltsege nem igazabol ter el egymastol, egy-ket szaz forint lehet. Abbol az egy-ket szaz forintbol nem sokmindent dobnak neked a lapra. Amugy meg azzal egyetertek, hogy nagy integralt hangfejlesztesnek csak akkor van ertelme, ha nem dragitja a lapot. Hisz egy mezei cuccnak szinte tokmindegy, hogy mirol megy, aki meg profi hangfalakat fesz Isten tudja mennyi penzert, az meg vegyen mnaganak rendes hangkartyat.
-
somodisoma
senior tag
Mert van mas szempont is: pl.: hangero(hutes), vagy megbizhatosag, vagy stabilitas. De mindegy, kinek ez/kinek az. Mivel nekem sokkal fontosabb a megbizhato+halk chipset hutes (ezzel a stabilitas), a jobb tuning a dual LAN-nal, meg a 8 SATA-nal, amiket viszont soha nem fogok kihasznalni, ezert ezeket veszem eloterbe a vasarlasnal. Ha valakinek meg 8 SATA kell, az cserelje le vinyoit nagyobbakra, (igy halkabb lesz, kevesebbet fogyaszt, kevesbe melegszik...)
-
somodisoma
senior tag
Pont a kenyeres peldaval akartam illusztralni, hogy mivel jobb, de ezek szerint nem sikerult.
Papiron mondjuk ugynazt tudja egy rakat DVD-iro, es a gyakorlatban ugyen nem egyformak. Ha egy gyengebb minoseguhez (gyenbegg ertsd: Te gyengebbnek tartasz) adnak egy fasza IDE cabelt, akkor azt veszed meg, mert kapsz hozza IDE kabelt? -
-
somodisoma
senior tag
Tuning:
Bővebben: link
Azonos szorzoval valoban nincs sok kulonbseg. -
somodisoma
senior tag
Mivel csak 10% tuningol (ezt Te irtad), es a masik 90%-nak szuksege van az altalad leirt dolgokra.
Az meg, hogy jobban levesz, az nem zavar, ha jobbat kapok (nem tobbet, hanem jobbat).
Te mit veszel meg szivesebben? 1 kg szaraz kenyeret 100 ft-ert, vagy 75 deka friss kenyeret 100 forintert? -
somodisoma
senior tag
Milyen 3 db PCI-os kartyat tudsz elkepzelni, ami a felhasznalok 90%-ekanal van?
Milyen 8 db SARIAL ATA cuccot tudsz elkepzelni, ami a felhasznalok 90%-ekanal van?
8 SATA?
''nForce4 Storage:
- 4 x SATA 3Gb/s
- 2 x UltraDMA 133/100/66/33
- NVRAID : RAID0, RAID1, RAID 0+1 and JBOD span cross SATA and PATA
Silicon Image 3114R RAID controller:
- 4 x Serial ATA with RAID0, 1,1+0, and RAID5''
Ezt most olloztam a honlaprol.
Hanyszor haszlatad mar TE a dual LAN-t? En szoktam Lanpatyzni, de meg nem lattuk hianyat, hogy nincs, es akinek meg vna, nem latta elonyet, egyszer sem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Milyen program, ami...?
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest