- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Hehe: Bővebben: link
-
-
erdoke
titán
válasz
somodisoma #79 üzenetére
Csakhogy itt hangyafaszányi különbségek vannak teljesítményben, akkor meg már miért nem a felszereltség/ár alapján választ az ember?
DVD-íróknál is egy-két kivétellel mindegyik megfelel a célnak. Ha egyetlen íróm lenne, nyilván nem azt venném, amelyik nem tud +RW-t írni, mégha mostanában nem is állt szándékomban ilyesmit csinálni. -
erdoke
titán
válasz
somodisoma #58 üzenetére
Válaszoltam is rá a #39-ben, amire viszont te nem. A kenyeres példát inkább hanyagoljuk, egy vasöntödei példa sokkal jobban idevágna.
-
erdoke
titán
Mert te (ebből a szempontból) igénytelen vagy.
Másoknak másak az igényeik. Ennyi, miért nehéz ezt felfogni? A lényeg az, hogy lespórolnak dolgokat, ami az árban nem mutatkozik meg. Egyébként egyiket se venném meg az SLI miatt ennyiért, tehát részemről tényleg értelmetlen a vita. -
erdoke
titán
válasz
somodisoma #32 üzenetére
Mivel jobb? A tuningon kívül persze.
-
erdoke
titán
válasz
somodisoma #23 üzenetére
Félreérted. A gondom az, hogy ugyanazért a pénzért kevesebbet kapsz az MSI-től. Mert a jobb tuningolhatóság sokkal inkább BIOS kérdése, míg a plusz chipek nekik is pénzbe kerülnek. Magyarul jobban levesz az MSI meg a DFI, amikor nem rak rá pl. extra SATA vezérlőt, de mégse adja olcsóbban.
A felhasználók 90%-át nem tudom, miért írtad oda, szerintem a felhasználók nagy többsége nem SLI-s lappal nyomul, különösen mert sok értelme nincs is a melldöngetésen kívül... -
erdoke
titán
Nehéz erről így beszélgetni. Nekem a ''halk'' chipsethűtés is hangos, hangkártyám pedig sose volt.
A 4 IDE mellé pedig legalább 5 SATA-ra van szükségem.
Aki tuningol, annak általában tökmind1 a felszereltség, vagy nem?
Mellesleg mire jó az SLI-s lap? Hogy eggyel kevesebb PCI legyen? -
erdoke
titán
válasz
somodisoma #14 üzenetére
Ahogy azt minden cikk fórumában leírjuk, a tuning a vásárlók 10 %-át érdekli, ezek fele is csak egyszer-kétszer kipróbálja, de nem hajtja úgy a gépet.
Szerk: Nekem a 8 SATA, a két gigabites háló és a 3 PCI fontosabb lenne. A rezsó chipért meg az nVidiát kell szidni, én bármelyik aktív hűtőt kidobnám, amelyiknél megoldható.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged