- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
Igen. Segítettél.
Lementem Mutteromnak segíteni egy kis szilvásgombócot gönygölni télire. Ez kellőképpen resetelte az agyam, és rájöttem, hogy az az alapvető probléma, hogy az install file a ''C/mobile/skins'' mappába akarta pakolni a cuccost. És oda természetesen nem tudta, mert nincs benne kari.. Át is állítottam ''A''-ra az options-ben és már csinálta is szépen.
Az egyetlen bánatom, hogy az uninstall file-val nem akarja kitörölni őket. Ennek mi lehet az oka? Generic Failer-el fut le igen gyorsan és a teló resetelése után is ott vannak a törölt témák.. -
Tiszteletes
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tanult, sokat látott, és Motorolázott' fórumtársaimtól.
Töltöttem le témákat a telómhoz. Vodás, szürke készülék, nem mintha ennek komoly jelentősége volna, de hátha..
Fenn van a P2K Commander 3.3-as verziója, és látja is a telót gond nélkül, de mikor az a/skins mappába próbálnám másolni a teljes mappát, (hiszen ott van a többi téma mappája is) akkor egyszer csak megszakad a másolás, és felugrik egy Winfosos hibaüzenet ablak, miszerint is a P2K exe hibát észlet, és ezért leállt. Megszakad a másolás is. Ez szerintetek mire vezethető vissza? Amikor rádugtam a telót és az kérte az USB driverekhez az elérési útvonalat, akkor a P2K mappában lévő 2.9-es verziójú cumókat tartalmazó helyről telepítettem. Nem is volt velük semmi hiba, csak épp nem akar működni a progi.. Nincs esetleg valami más módja a témák másolásának? Esetleg egy magyar nyelvű oldal ahol ez részletesen le volna írva?
Előre is köszönöm válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest