Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tiszteletes

aktív tag

válasz biafra #464 üzenetére

Igen. Segítettél.

Lementem Mutteromnak segíteni egy kis szilvásgombócot gönygölni télire. Ez kellőképpen resetelte az agyam, és rájöttem, hogy az az alapvető probléma, hogy az install file a ''C/mobile/skins'' mappába akarta pakolni a cuccost. És oda természetesen nem tudta, mert nincs benne kari.. Át is állítottam ''A''-ra az options-ben és már csinálta is szépen.

Az egyetlen bánatom, hogy az uninstall file-val nem akarja kitörölni őket. Ennek mi lehet az oka? Generic Failer-el fut le igen gyorsan és a teló resetelése után is ott vannak a törölt témák.. :(

• Tiszteletes

aktív tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tanult, sokat látott, és Motorolázott' fórumtársaimtól.
    Töltöttem le témákat a telómhoz. Vodás, szürke készülék, nem mintha ennek komoly jelentősége volna, de hátha..

Fenn van a P2K Commander 3.3-as verziója, és látja is a telót gond nélkül, de mikor az a/skins mappába próbálnám másolni a teljes mappát, (hiszen ott van a többi téma mappája is) akkor egyszer csak megszakad a másolás, és felugrik egy Winfosos hibaüzenet ablak, miszerint is a P2K exe hibát észlet, és ezért leállt. Megszakad a másolás is. Ez szerintetek mire vezethető vissza? Amikor rádugtam a telót és az kérte az USB driverekhez az elérési útvonalat, akkor a P2K mappában lévő 2.9-es verziójú cumókat tartalmazó helyről telepítettem. Nem is volt velük semmi hiba, csak épp nem akar működni a progi.. Nincs esetleg valami más módja a témák másolásának? Esetleg egy magyar nyelvű oldal ahol ez részletesen le volna írva?

Előre is köszönöm válaszotokat!

Új hozzászólás Aktív témák