Új hozzászólás Aktív témák
-
Feenyx
aktív tag
Szevasztok!
Nektek nem kezdett el kopni az navigyűrű középső gombja küröl a fémes rész? Mert nekem eléggé kezd kopni. És elég zavaró hogy ilyen hiba előfordulhat egy ilyen drága telefonnál.Szerintetek ha visszaviszem garanciába akkor elküldik szervízbe vagy pedig engem küldenek melegebb éghajlatra?
-
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Victoooria #460 üzenetére
Hello!
Nemigazán lehet ilyen programokat letölteni hozzá (pl. szótár), mert nem okostelefon. Max játékot, háttérképet, csengőhangot meg stopperről halottam még. -
Feenyx
aktív tag
Ez azért van mert nem ismeri fel mert kell hozzá a mpt4. Nekem is ez volt a baj amíg fel nem raktam. Amúgy nektek is egy kicsit laza a fedlapja? Arra gondolok hogy elég (túl) könnyű kinyitni meg becsukni. Bár előtte Sharp GX-25öm volt szal lehet csak ezért furcsa
Annak aztán volt egy atomstabil fedlapja
-
Feenyx
aktív tag
Hello!
Nem lehet letölteni a motorola oldaláról. Legalábbis a magyaron nem találtam sehol. De elég bajos beszerezni netről mert ugye ez jogvédett meg satöbbi... Igaz van fennt régebbi verzió is a neten de azok nem ismerik fel a v3x-et. Szal ha a belső memóriáját akarod megpakolni akkor muszály lesz megvenned az adatkábelt szoftverrel... Vagy veszel memóriakártyát. Azt gond nélkül felismeri. -
Feenyx
aktív tag
Hy!
Na végre megvettem én is ezt a jó kis telót!Tök szupi. Meg vok vele elégedve. Kaptam hozzá mindent a vodánál kivéve memkarit. A Phone Tools progi egy kicsit sz*rakodott az elején de aztán megoldódott (újrakellett tennem miatta a windows-t...
) De remélem elhárítottam a hibát. Eddíg úgy tűnik. (gyors le is kopogom
Seth: Te hol vettél rá buborék tokot? -
Feenyx
aktív tag
Hy!
Köszi a válaszokat lancika! -
Feenyx
aktív tag
Gondolom a füles sztereo
ugye? és van benne háttérben futtatható mp3 lejátszó neked?
-
Feenyx
aktív tag
Hello!
Köszi a válaszod Lancika! Gondolom neked akkor vodás vanSzal azt szeretném kérdezni még hogy van-e benne háttérben futtatható zenelejátszó? És mit adnak a vodánál az alapcsomagban?
-
Feenyx
aktív tag
Hello!
Szeretnék ilyen telefont venni a vodánál és ezért szeretném megkérdezni a Live-os V3x tulajokat hogy van-e benne vmi korlátozás a Live menü miatt? Gondolok ilyenre hogy pölö nem lehet beállítani MP3-at csengőhangnak, lejátsza-e az mp4 fájlokat? (mert sok helyen olvastam hogy le tudja játszani)
Válaszaitokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest