- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Neomád
csendes tag
Ahoj!
Nekem is sikerült beszerezni egy ilyen típus, úgyhogy már egy hónapja nyúzom, meg vagyok vele elégedve. Ami gyengeségei vannak azt nagyrészt már írták (a függőleges látószög viszonylag kicsi, egy helyen látszik feketénél a háttérvilágítás meg nem-natív felbontásban nem olyan éles a képe) de én már megszoktam őket és észre sem veszem. Egy dolgot hiányolok igazán csak, a portré funkciót mert nagyrészt doksikat és webet nézek vele, arra talán jobb lenne az. Ha valaki kisebbet szeretne venni de hasonló tulajdonságokkal (+portré) annak jó hír ,hogy hamarosan remélhetőleg eljut hozzánk a L1510P modell is, lásd itt:
http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/tftlcdmonitors.htm?product_uid=2509&category_uid=643
Ja és én este leveszem majdnem a minimumra a fényerőt meg a gammát is mert nagy fénye van.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest