- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Devil-
aktív tag
Zoli! Jó hírek!
Ezt az Asus oldalán, az A7M266-D FAQ-nál találtam:
''Onboard USB on A7M266-D'' menüpont:
''The latest A7M266-D has USB port onboard while previous A7M266-D doesn't. Why?
Our new A7M266-D (from PCB version 1.04) has onboard USB port because AMD's new SouthBridge AMD 768 Rev B2 has fixed the USB support issue. However, please note that the onboard USB port only support USB 1.1 spec, not USB 2.0.'' -
-Devil-
aktív tag
MEGVAN!!! Tudtam én, hogy nem vagyok olyan kuka, amilyennek látszom!
Van olyan dual-AMD-s alaplap, amin van RAID. A Gigabyte-nak van ilyen lapja!
Gigabyte GA-7DPXDW
Itt a cím: http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=148&pnum=1
Amit érdekesnek találok, hogy a Gigabyte oldalán nem találom meg ezt a lapot. -
-Devil-
aktív tag
válasz
peace&love #74 üzenetére
Egyre alacsonyabbak az árak, lassan érdemes lesz beruházni egy ilyenbe.
4X-es AGP van benne, csak jól menne egy megfelelő videókártyával. -
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #64 üzenetére
Egyébként a táp mekkora a házban? Jó, ha megvan 400 wattos. Az a Chieftec Dragon nem egy olcsó házikó. Én émég mindg ugyanazt a fekvő ATX-es házat használom, amit még 1998-ban vettem. Azóta a 235W-os tápot kicseréltem 400-asra. Van benne 3 5,25''-os hely, és 2 3,5''-os, plusz egy a kisfloppynak. Ebben a házban bőven elférek. Igaz, rendesen tele van, de ez nem számít neki, megy a gép mint a távirat.
Kíváncsi leszek, milyen ''élményekkel''tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #60 üzenetére
Aha... tehát akkor semmi esély arra, hogy az USB-t életre lehessen kelteni benne, mindenképp kell bele egy kártya. Szóval szerverként megy. Azt hittem játszottatok is rajta 1x-2x
Azt olvastam, hogy a 64-bites PCI foglalatok nem a déli, hanem az északi híddal vannak közvetlen kapcsolatban. Ide kéne tennem a SCSI vezérlőmet és a hangkártyámat.
2db 2000+ ? Nem lesz gyenge az tuti. Kéne vennem minimum 512MB DDR RAM-ot, meg még az 1.3-as Thunder mellé szereznék még 1-et és azt tenném bele. Az se lenne gyenge. De akkor be kéne szereznem egy légkondit.kb. 2x70W=140W csak a procik!
-
-Devil-
aktív tag
Ne már... Semmi reakció?
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #55 üzenetére
Elviekben mennie kell, a procik MP-képességének (hogy 2 XP-nk, vagy 2 MP-nk van) detektálása a bios-on keresztül történik (legalább is én ezt olvastam róla), és ha mindkét proci MP, akkor bekapcsol a duál-mód, ha nem, akkor a lap az egyik procit ''kikapcsolja''. Ezt a funkciót egy bios menüponttal ki tudjuk kapcsolni, a bios help részében világosan benne van, hogy mi történik ha pl. letiltjuk. Az MSI még az alaplap leírásában is megemlíti ezt a lehetőséget.
Ha jó lap, lehet, hogy érdemes lesz megvenni, már 41e FT-ért lehet ilyet kapni!
Egyébként az ismerősöd gépe milyen? (mennyire stabil, vannak-e vele gondok, az USB-porttal mi a helyzet, hányas a lap revíziója/bios-a, stb.) -
-Devil-
aktív tag
Az volt a cikk végén, hogy még több ilyen duál lapot is teszteltek, és még az Asus is kap egy új lehetőséget. Történt azóta pár érdekes dolog, kiadtak pár új bios-t, a lap azóta megélt pár újabb revíziót, stb. stb. Belenéztem az új bios-okba, és úgy tűnik, hogy a setup-ban ki lehet kapcsolni az MP detektálást, tehát 2 XP-t is használhatunk duálban, anélkül, hogy a procit ''megbabrálnánk (elvileg).
De ez nem csak az Asus lapjára igaz, az MSI-ében ugyanúgy benne van ez a lehetőség. Érdekes lenne egy ilyen irányú teszt is. Csináltok egy új tesztet, vagy már lévén régi dolgokról van szó semmi sem lesz belőle?
Habár remélem, hogy lesz belőle valami! Most, hogy jön a K8, és talán a K7-eseknek az ára egyre esik, lehet, hogy meglepem magam egy ilyen alaplappal. Légyszi csináljatok még egy ilyen Duál-AMD-s tesztet több alaplap részvételével. Lehetne benne ugyanezen a tesztsorozaton kívűl még 3DMark, a szokásos többi teszt, túlpörgetés, ''MP-mód kikapcsolás-teszt'' és amit még gonoltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Asrock B360M Pro4 microATX
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest