- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #64 üzenetére
Egyébként a táp mekkora a házban? Jó, ha megvan 400 wattos. Az a Chieftec Dragon nem egy olcsó házikó. Én émég mindg ugyanazt a fekvő ATX-es házat használom, amit még 1998-ban vettem. Azóta a 235W-os tápot kicseréltem 400-asra. Van benne 3 5,25''-os hely, és 2 3,5''-os, plusz egy a kisfloppynak. Ebben a házban bőven elférek. Igaz, rendesen tele van, de ez nem számít neki, megy a gép mint a távirat.
Kíváncsi leszek, milyen ''élményekkel''tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest