Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új frissítést kapott a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Egyébként a táp mekkora a házban? Jó, ha megvan 400 wattos. Az a Chieftec Dragon nem egy olcsó házikó. Én émég mindg ugyanazt a fekvő ATX-es házat használom, amit még 1998-ban vettem. Azóta a 235W-os tápot kicseréltem 400-asra. Van benne 3 5,25''-os hely, és 2 3,5''-os, plusz egy a kisfloppynak. Ebben a házban bőven elférek. Igaz, rendesen tele van, de ez nem számít neki, megy a gép mint a távirat.
Kíváncsi leszek, milyen ''élményekkel''
tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Guild Wars 2 (GW2)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Direct One (műholdas és online TV)
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
tudsz majd szolgálni. Én már kipróbáltam volna, de sajna eddig nem tudtam dönteni. A7N8X-et akartam venni, csak hát ehhez új videókari meg új ram is kellene. Meg nagyon kényesnek tűnnek ezek az Nforce2-es lapok. Az A7M266-D hez meg csak ram-ot kellene vennem. Aztán végül úgy döntöttem, hogy megtartom az A7V133-ast, ameddig lehet, de ha újra lesz pénzem lehet, hogy kipróbálok én is egy ilyet. Aztán majd meglátjuk. De most én is a padlón vagyok anyagilag, nemrég vettem pár új dolgot, úgyhogy egyenlőre csak a tervezgetés megy.