- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
''but Gigabyte's dual AMD board is equipped with the ''B2'' Southbridge, meaning the USB ports do work (I tested them both to make sure they do). Unfortunately USB2.0 is not yet available ...''
Ezen mar az ujabb rev. van, azert megy....mondjuk igy meg nuku USB2.0-s kartya.
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
Uhm....de En itt ezen az oldalon ilyet nem latok:
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=344&MODEL=MS-6501
hobizoli -
_Volkovy_
nagyúr
Ki mondta hogy nem játszottunk?UT2003-at ''kipróbáltuk'',olyan 5 óra időtartamban.Állati volt.
Ja,2db 2000+t akarok belesuvasztani..A Dragon szellőzése szerintem simán abszolválja a hőguta megelőzését..
Nekem 768 DDR lenne mellette,nem lenne rossz kis masín.Sajna most egy vasam nincs erre,de jövő tavaszra maximum beszámolok a személyes tapasztalataimról(remélem).
A hűtés miatt aggódom egy kicsit,de két ugyanolyan csendes hűtő azért nem vág földhöz,egy ilyen alaplap+még egy proci vétele után,azt hiszem -
_Volkovy_
nagyúr
Azóta is halálstabilan megy rajta win2000 server,egy közepes méretű vállalatnál van..A bios revíziót nem tudom de szerintem a legfrissebbet rakják bele,ahogy megjelenik.USB meg tudtommal meg van oldva az illesztőkártyával..
Egyre jobban tetszik ez a lap,és 41k-ért annyira nem is drága..Ha arra gondolsz hogy micsoda tempót lehet vele elérni..Veszek mellé egy 2000+t használtan,aztán tekerhet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest