- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
''but Gigabyte's dual AMD board is equipped with the ''B2'' Southbridge, meaning the USB ports do work (I tested them both to make sure they do). Unfortunately USB2.0 is not yet available ...''
Ezen mar az ujabb rev. van, azert megy....mondjuk igy meg nuku USB2.0-s kartya.
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
Uhm....de En itt ezen az oldalon ilyet nem latok:
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=344&MODEL=MS-6501
hobizoli -
_Volkovy_
nagyúr
Ki mondta hogy nem játszottunk?UT2003-at ''kipróbáltuk'',olyan 5 óra időtartamban.Állati volt.
Ja,2db 2000+t akarok belesuvasztani..A Dragon szellőzése szerintem simán abszolválja a hőguta megelőzését..
Nekem 768 DDR lenne mellette,nem lenne rossz kis masín.Sajna most egy vasam nincs erre,de jövő tavaszra maximum beszámolok a személyes tapasztalataimról(remélem).
A hűtés miatt aggódom egy kicsit,de két ugyanolyan csendes hűtő azért nem vág földhöz,egy ilyen alaplap+még egy proci vétele után,azt hiszem -
_Volkovy_
nagyúr
Azóta is halálstabilan megy rajta win2000 server,egy közepes méretű vállalatnál van..A bios revíziót nem tudom de szerintem a legfrissebbet rakják bele,ahogy megjelenik.USB meg tudtommal meg van oldva az illesztőkártyával..
Egyre jobban tetszik ez a lap,és 41k-ért annyira nem is drága..Ha arra gondolsz hogy micsoda tempót lehet vele elérni..Veszek mellé egy 2000+t használtan,aztán tekerhet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest